-
Herkes emmi gibi kibar olsa ne olur?????
-
Videolarin altina link ekleseniz bide
-
-
maşallah araçlara.. birşey soracağım, bu vb saxo denizliden mi gitti acaba bilginiz varmı?
-
Yunusum eline sağlık :) keşke herkez benim gibi kibar olsa :) rollingte gelen arkadaşlara teşekkürler...önemli olan dostluğun kazanması.
-
nan yunus yine makaraya bağladın,:) hiç bişey kaçmıyo gözünden gul.....ni seni :)eline sağlık seninde maşallah tüm araçlara....
-
Masallah emmilere la yunus benim videom yok zc si ile:)
-
Alıntı:
tuncay Nickli Üyeden Alıntı
harbiden nan nerde EH fitenk imizin videoları süpriz mi var :soru:
-
Alıntı:
umtvti Nickli Üyeden Alıntı
harbiden nan nerde EH fitenk imizin videoları süpriz mi var :soru:
Yok ya surpriz yok hep ayni kadir ile olmasi gerektigi gibi:)
-
Alıntı:
Yok ya surpriz yok hep ayni kadir ile olmasi gerektigi gibi:)
reis buyuksunn :D
-
tüm araçlara gönülden maşallah bir kısımda benden çıkıcak sanırım yarın gopro görüntülerini aktarma fırsatım olacak aynı link altında paylaşırım...
-
Alıntı:
umtvti Nickli Üyeden Alıntı
nan yunus yine makaraya bağladın,:) hiç bişey kaçmıyo gözünden gul.....ni seni :)eline sağlık seninde maşallah tüm araçlara....
formumdayım abii:Deli:
-
Alıntı:
abi seninle tek deneme var ordada 3 e alıp bırakıyorsunuz tadı yok diye eklemedim:D
ama yakışıklı çıkmışın eklerim:)
-
yok abi tadı herkes cift çıkıcak her araçtan video çekilcek görkem sen hariç tabi öyle çok daha guzel okadar gazlıyoruz okadar deneme oluyor video tek tük allah bilir o akşam kaç deneme yapmışızdır...
-
Alıntı:
kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı
yok abi tadı herkes cift çıkıcak her araçtan video çekilcek görkem sen hariç tabi öyle çok daha guzel okadar gazlıyoruz okadar deneme oluyor video tek tük allah bilir o akşam kaç deneme yapmışızdır...
hehe çok doğru bir tespit olmuş kendimi konu mankeni gibi görebildim ara ara zaten videolarda:d
-
Alıntı:
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı
hehe çok doğru bir tespit olmuş kendimi konu mankeni gibi görebildim ara ara zaten videolarda:d
kanka sendeki çekimler ne oldu, gerçi ayakla çok net çıkmıyor ama neyse:S
-
öğleden sonra şirkete geçicem o ara alıcam videoları kardeşim yok görüntü sıkıntısı olacağını sanmıyorum da kadrajı çok kontrol etmeden bağladım ne görünüyor bilmiyorum açıkçası:D bu arada vb ile ne zaman deniyoruz:)
-
umut'a sormak lzm, sen egzozu tak artık, tahrik etsin adamı:)
-
Alıntı:
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı
umut'a sormak lzm, sen egzozu tak artık, tahrik etsin adamı:)
hehe tahriksiz kaale almaz mı diyorsun yaw bizi:D