Arkadaşlar 1.8 i-VTEC ile Type-S Arasındaki Farklar nelerdir tek kapılı olan hangısı ıkısındede var galıba tek kapı birde manuel yokmu bunlarda F1 mı hepsi bunların donanım ve motor acısından farkları nelerdir ?
Printable View
Arkadaşlar 1.8 i-VTEC ile Type-S Arasındaki Farklar nelerdir tek kapılı olan hangısı ıkısındede var galıba tek kapı birde manuel yokmu bunlarda F1 mı hepsi bunların donanım ve motor acısından farkları nelerdir ?
Cift bolgeli klima, body kit. TypeSde ekstradan bunlar var. Ama 2 kapisi eksik :) duz vites 2 modelde de mevcut
Cift bolge klima - body ve tek kapi olmasi disinda 1.8 hb den bir farki yok her ikisindede i-shift ve manuel vites mevcut hatta 2009 makyajli kasa 1.8 hb lerde i-shift ten cvt ye gectiler ama cvt type-s de yok eski bir 1.8 hb cvt sahibi olarak bildiklerim bunlar
anladım teşekkür ederım manuel dedıgınız trıptonık degıl degılmı debriyajlı felan :D bıldıgımız manual cunku sahıbınden.com da hıc gormedım manual o sekılde :S
1.8 executive'lerin yürüyüşü,yakıtı vs nasıl?
sedanı hakkında yorum yapamıyacağım ama hb cvt ile ben ş.içi 100/10 lt civarlarında geziyordum kışın 11 lt filen oluyordu gidişi ise bence 140hp araç için gayet tatminkardı
manuel tek kapılar sadece type s de var diye biliyorum ...
Koltuklar ......
hem hb de hemde type-s de düz vites mevcut