merhaba
99 passat sw ilandaki
Volkswagen Passat 1.8T Highline 1999 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 87242527
sizce nasıldır ?
Printable View
merhaba
99 passat sw ilandaki
Volkswagen Passat 1.8T Highline 1999 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 87242527
sizce nasıldır ?
Fiyat yüksek değil mi ?
Araştırdım da, pek de değilmiş.
Baktım fiyatlara çok yüksek değil corolla nın üstüne 2 versem takas etsem mi acaba
Corolla'nın durumu nedir bilmiyorum da, Japon arabasına bu 250k daki Passat'tan çok daha fazla güvenirim ben her koşulda.
bu motorun %sini nasıl ölçüyorlar? koltuklarda kılıf var kılıfın altındaki durum nasıl incelemek lazım
geçen seneye kadar stationwagonların fiyatı 1-2 lira daha az oluyordu seneye fazla olmaya başlar. bu fiyata alınır güzelce binilir
Donanım olarak Passat daha üstün olabilir ikisi arasında ancak ömür konusunda senin aracın çok daha mantıklı bi iş hocam şu an bence.
Volkswagen Passat 1.8T Highline 1997 Model 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 96104311
Bu biraz daha temiz gibi geldi sizin link verdiğinize kıyasla.
Araba 1.8. turbo değil ama düz 1.8'lerden ve highline değil kapak jantlar var. Koltuklar önemli motorda araştırmak lazım bakalım adamdan ses yok
150 k daki arabayı 18e satana kadar canım çıktı geçen sene fiyata bak arkadaş. araba haşat yaw:o