Evet arkadaşlar nereden nereye, sonunda bu hiç bitmeyecek projemde tatlı bir noktaya geldik. Rodaj bitti, azıcık açtık, şuanda tatlı tatlı kullanıyorum... Gelişmelerden sizi haberdar etmeye de devam edeceğim tabiki...
Rodaj sonu, ayar yaparkenden ufak bir video... 2-3-4 yapıyorum 5'e atamıyorum... Biraz heyecan var sanırım... :)
B18 Krank
Manley Rods
84mm Darton Sleeves
84mm CP 9.0:1 CR Stroker Pistons
ITR Oil Pump
ITR Water Pump
AEM 3.5bar Map Sensor
GOLDENEAGLE 84mm Silindir Kapak Contası
ACL Race Bearings
ARP Studs
COMETIC Üst Takım Conta
COMETIC Alt Takım Conta
Precission Turbo 780cc Injectors
GOLDENEAGLE Termal Emme Manifoldu Contası
HKS SSQV 38mm BoV
Tial 38mm Bolt Wastegate
Egeturbo T3/T4 Hybrid Turbo (Su Soğutmalı)
Blueridge T3 AC&PS Ramhorn Turbo Manifold
P06 Ecu + Hondata S300 V2
PWM + MAC Boost Selenoid
Koyo Radyatör
Mishimoto 1.3 Bar Radiator Cap
Maradyne 13" Slim Fan
Godspeed 8.8LT Intercooler + Piping Kit
QTP 3" Cutout + Remote Kit
Gürkay Egzoz çift Egzoz Sistemi(Nuri Abime, Kenan Abime ve Sinan kardeşime sevgiler, saygılar :))
Wilwood 12.19" 4 Piston Brake Kit
Goodridge Front&Rear Steel Brake Hose Kit
K-Sport Kontrol Pro Coilover
Energy Bushing Kit
ARCEO 17" Wheels
Michelin Pilot Sport 3 Lastikler(205/40/17)
Ve saymayı unuttuğum parçalar,...
Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler...
2007'de babamın vefatından sonra, biraz depresyon, biraz bunalım, biraz da üzüntüden sonra kendimi inzivaya çekmiştim. Son 3 yıldır Ayvalık'ta yaşıyordum. Arabam da bu süre zarfında evimizin bahçesinde çürümeye terkedilmişti. Kafam o kadar bozuktu ki VTi'mış, arabaymış, keyifmiş,...vs hiçbirşey umrumda değildi.
Derken gel zaman, git zaman yavaş yavaş toparlanmaya başladım. Baktım bana en çok ne keyif, mutluluk veriyor ?(Ailem ve dostlarım dışında) Otomobilim. O zaman dedim vakit bu vakittir, araca girişme vakti gelmiştir.
Aracımız 1998 Model Honda Civic 1.6 VTi.(TT Kullanıcı ismimden hiç belli olmuyor zaten. :p)
Motoru kısmetse turboluyoruz, motor ile ilgili fotoğraf ve bilgileri zamanı gelince Projects Cars'a açacağım, ya da bu konu Project Cars'a taşınırsa, bu konudan devam edeceğim. Motor konusunda teşekkür etmem gereken çok insan var. Başlıca speedd Özdin Abi'm, Allah razı olsun hem aramız çok iyi, hem çok iyi bir insan, hem bana iyi bir ağabey hem de arabam konusunda hiçbir yardımı benden esirgemedi. İstanbul'dan da Stlegal Cem Abi'm de motor bloğum, darton çakılması, krank-kol-piston-darton alımı ve bilgi paylaşımı konusunda çok yardımcı oldu. Ona da burdan binlerce teşekkürler. Bir de canım KARDEŞİM Kağan Silav'a da parça temininden, sabahlara kadar uyumayıp benim cefamı çektiğinden dolayı ve hoş muhabbetinden dolayı çok teşekkür ederim. Coolvtec Mutluay Abi'me de manevi desteğinden, bilgisinden, abiliğinden ve hoş muhabbetinden dolayı teşekkür ederim. Ve de tabiki servisim İzmir Honda İkiler servise de, yaptıkları ve yapacak oldukları güzel işçilikten, bana gösterdikleri hoşgörüden ve hoş muhabbetlerinden dolayı teşekkür ederim. Unuttuğum kişiler var ise affola, ***** bugün nefes alacak vaktim yoktu. :)
İlk etap içine giriştik. Araç 3 yıldır yatıyordu, benim de bütçem kısıtlı, kardeşim Gökhan(TT nicki; gökan, namı diyar HJU :)), yardımcı olmayı teklif etti. Bugün de bir Bismillah ile işlere giriştik. Hoş ben pek birşey yapmadım, saolsun kendisi Atom Karınca, pata küte girişti. Bugünkü maceramızdan birkaç kesit.
Zamanla konu devam edicek, her değişikliği ekleyeceğim. Dolayısıyla, bizi izlemeye devam edin. ;)
Arabanın ilk halleri. Motor yok, ve 3 yıldır üstü açık bahçede yatıyor.
Çalışmalarımız şuanda hali hazırda devam ediyor ve etmeye devam edecek. Elimden geldiğince çok bu konuda, güncellemelerle karşınızda olacağız. :)
02-09-2012, 15:19
EfeTopcu
Öncelikle başınız saolsun, kafa dağıtmak için güzel bi yöntem :) Allah kolaylık versin, umarım dilediğiniz sonuca varırsınız :)
02-09-2012, 15:20
Bazu
Sabırsızlıkla bekliyoruz Uğur. Proje sonunda Ankara'ya gelmezsen darılırım :)
02-09-2012, 15:23
Slmcnsl
konunun takipçisiyim..
allah kolaylık versin..
02-09-2012, 15:26
joker
Hayirli ugurlu olsun projen takipteyiz insallah bittikten sonra ayvaliktada gormus oluruz
02-09-2012, 15:33
Low-Rider
hadi kolay gelsin yavrum
02-09-2012, 16:13
sword
kolay gelsin bitiğinde cok keyıflı olacak...
02-09-2012, 16:49
fatihcakin
Çok uğraştırıcak :) Allah işinizi rast getirsin...
02-09-2012, 16:55
Le10ur
kolay gelsın 3 lu ekran sovuna bayıldım:) konuyu takıp edenlerdenım:)
02-09-2012, 16:59
1998corsa
oncelıkle basınız sagolsun, bu halı ıle aracı satmayı dusunurmusunuz ??
02-09-2012, 17:05
Vtec_2
Öncelikle basınız saolsn. Güzel bir proje , allah kolaylık versin :)
02-09-2012, 17:24
By_HaNNibaLL
Başiniz sağolsun öncelikle kendinize ilgilenecek bişeyler bulup hayata dönmeniz cok iyi olmuş bu vti gibi bi araç olunca hedeflerde cok güzel inşallah istediğiniz gibi gider herşey
02-09-2012, 17:25
131mirafiori
Abim kolay gelsin işiniz zor ama eğlenceli :)
02-09-2012, 17:40
yoshimura
Testi kırıldıktan sonra takmışınız eldiveni:) Allah utandırmasın.
02-09-2012, 17:45
uluckaban
Hayırlısıyla istediğiniz gibi olur inşallah.. Gökan abinin elinden birşey kaçmıyor maşallah :D Konuyu merakla takipteyim.. Allah utandırmasın.
02-09-2012, 17:55
Mr.K
uğur toparlamana sevindim.tekrar başınsagolsun kardeşim herşey gonlunce olsun.Gokanada helal olsun yardımından dolayı selamlar..
02-09-2012, 18:40
JosephuS
Kolay gelsin..
ama en cok begendiğim bilgisayar oldu maliyeti nedir acaba??
02-09-2012, 18:41
1.6 VTi
Alıntı:
EfeTopcu Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle başınız saolsun, kafa dağıtmak için güzel bi yöntem :) Allah kolaylık versin, umarım dilediğiniz sonuca varırsınız :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel olacak.
Alıntı:
Bazu Nickli Üyeden Alıntı
Sabırsızlıkla bekliyoruz Uğur. Proje sonunda Ankara'ya gelmezsen darılırım :)
Teşekkürler. İnşallah gelicem rodaja. :)
Alıntı:
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı
konunun takipçisiyim..
allah kolaylık versin..
Teşekkürler.
Alıntı:
joker Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli ugurlu olsun projen takipteyiz insallah bittikten sonra ayvaliktada gormus oluruz
Teşekkürler. İnşallah Ayvalık da yapıcam, bitsin hayırlısıyla. :)
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
hadi kolay gelsin yavrum
Saol yafrum. Keşke buralarda olsan da fotoları sen çeksen. :)
Alıntı:
sword Nickli Üyeden Alıntı
kolay gelsin bitiğinde cok keyıflı olacak...
Teşekkürler Murat. İnşallah.
Alıntı:
Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı
Çok uğraştırıcak :) Allah işinizi rast getirsin...
Geç olsun güç olmasın. Teşekkürler. :)
Alıntı:
Le10ur Nickli Üyeden Alıntı
kolay gelsın 3 lu ekran sovuna bayıldım:) konuyu takıp edenlerdenım:)
Teşekkür ederim. Şovlarımızın devamı olacaktır. :D
Alıntı:
1998corsa Nickli Üyeden Alıntı
oncelıkle basınız sagolsun, bu halı ıle aracı satmayı dusunurmusunuz ??
Teşekkür ederim. Bu kadar emekten sonra satmak, kendime ve emeği geçen herkese büyük ayıp olur.
Alıntı:
Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle basınız saolsn. Güzel bir proje , allah kolaylık versin :)
Teşekkürler.
Alıntı:
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı
Başiniz sağolsun öncelikle kendinize ilgilenecek bişeyler bulup hayata dönmeniz cok iyi olmuş bu vti gibi bi araç olunca hedeflerde cok güzel inşallah istediğiniz gibi gider herşey
Teşekkürler, inşallah. :)
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
Abim kolay gelsin işiniz zor ama eğlenceli :)
Saol Koray'cım. Arka tamponun yapınca özellikle ilgilenicem seninle. :D
Alıntı:
yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı
Testi kırıldıktan sonra takmışınız eldiveni:) Allah utandırmasın.
Onu bana değil, arabasında gizli eldiven saklayan Gökhan'a söylemek lazım. Teşekkürler.
Alıntı:
uluckaban Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlısıyla istediğiniz gibi olur inşallah.. Gökan abinin elinden birşey kaçmıyor maşallah :D Konuyu merakla takipteyim.. Allah utandırmasın.
Teşekkürler.
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
uğur toparlamana sevindim.tekrar başınsagolsun kardeşim herşey gonlunce olsun.Gokanada helal olsun yardımından dolayı selamlar..
Saol Onur'cum. Gökhan olmasa hiç girişmezdim bile bu işe. İnşallah herşey hayırlısıyla güzel olacak. :)
Geldik bu POST'umuzun da BONUS bölümüne. Baktım Gökhan'la iyice yorulduk, dedim gel yemek yiyelim, üstüne GRID atalım. Kendisi, oyunda kendini kaybetti. :D http://i.imgur.com/t31Rt.jpg?1