aracımda giderken böyle cukura girdiğimde camlardan gıcırdama türü sesler cıkıyor ve cok rahatsız oluyorum neden olduğunuda biliyorum tesisattan dolayı :) buna ne gibi bi care bulabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.
Printable View
aracımda giderken böyle cukura girdiğimde camlardan gıcırdama türü sesler cıkıyor ve cok rahatsız oluyorum neden olduğunuda biliyorum tesisattan dolayı :) buna ne gibi bi care bulabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.
Bende çok sinir oluyorum,konuyu takipteyim
benim focustada var alp kankitom.kapı kartonları ilk defa sökülüp takıldıktan sonra bazı araçlarda bu cam sesi normal diyorlar.benimkinde mesela yarıya kadar veya 8-10 cm açıkken oluyor bu ses ve beni delirtiyor
Bendede aynı sorun var incleyemedim bir türlü zamandan dolayı. Ama tahminim cam fitilleri sertleştiği için olabilir.
öncamınız daha önce degıştı mı ?
hayır değişmedi ilk aldığım zamanlar sorun yoktu sonradan sonraya müzik tesisaından dolayı gelmeye başladı
bnde de 2006 focus 2 war daha 85 bınde araba ön iki camı acıp kapatırken ses yapıyo delı oluyorum. gercı sofor camından hırsız gırmıstı camı kırmıstı ama yetkılı servıste takılmıstı cam.yınede ses yapıyo
yanında bı cam sıl yada cam sıl bıdonunda su alıp sık hafta bı tekrar la sonra gelmıcektır o sesler