Arkadaşlar forum içinde araştırdım fakat bulamadım Antalya'da vag-com yazılım attırabileceğim bildiğiniz yer var mı ?
Printable View
Arkadaşlar forum içinde araştırdım fakat bulamadım Antalya'da vag-com yazılım attırabileceğim bildiğiniz yer var mı ?
vag com ile araca yazılım atamazsınız. siz vag com un kendisini mi arıyorsunuz?
akdeniz sanayi girişinde baştan 5. dükkan ayar oto var oraya gidebilirsiniz..
ilgili arkadaşın adı osman..tel :532 668 elli bir 85.
Alper abi onlarda vagcom var ama açabilirmi ?
Yarını bekleyemedim rahatsız ettim arkadaşı :) Yapabileceğini söyledi Kemerden Alper beyden aldım numaranızı dediğimde gel kardeşim her türlü yardım ederim alperin selamı varsa dedi :D Tekrar çok teşekkürler
Vagcom ile limitor kaldiramazsiniz o ecu ile alakali bir durum vagcom ile sadece bcm uzerinden desteklenen birkac ozellik acilir aktif edilir o kadar.Misal donuste sis farlarinin yanmasi vs vs
Bluemotion icin acilabilecek ozellikler neler? Bende vaccom aldim
Statik dönüş farı,fllow me home, leaving home, hız sınırının kaldırılması, 15 km hıza ulaşınca kapıların otomatik olarak kitlenmesi, ani ve sert fren bastığınızda 4lü ikaz lambalarının yanması, kapılar kitlendiğinde korna çalması vs bir çok ıvır zıvır var ama işe yarayanlar da var aralarında
Geçenlerde nette bütün kodları bulmuştum ben adam anlatıyordu gevur tık tık tık şunu girince bu oluyor diye şimdi bulamadım :D olursa amerikan park işini yapalım osman