Forumda her sektörden insan olduğunu düşündüğümden yardım alabileceğimi umuyorum..
Odamda kullandığım tek kişilik yatağımın artık miadı doldu. Yayları vs ezildi.. Her sabah sırt ağrısı ile uyanmaktan dinlenmiş bir şekilde başlayamıyorum yeni güne..
2 yere baktım. 1.'si yataştı. Altı yaylı, üstü visko ( vücüt şekli alan ) orta sertlikte ve hava dolaşımlı bir yatak buldum. 800 TL civarıydı.
Baktığım diğer yer ise çalıştığım plazanın altındaki visko love. Burada tamamen visko yani vucut şekli alan, içerisinde hiç yay olmayan, hava dolaşımlı modeller mevcut. Fiyat gene aynı.. İçerisine tam gömülmüyorsunuz bu yatakların, sert visko baktıklarım..
Visko Love'daki satış temsilcisi artık yay devrinin kapandığını, tamamen visko yatakların tercih edildiğini, hastahanelerde bu tarz yaysız yatakların kullanıldığını söyledi..
Diyeceksiniz ki yat bak, hangisini beğenirsen onu al. Baktığımda her 2'si de yatılabilir geldi ama uzanıp bakmakla olmuyor malesef. En az 1-2 gece geçirilmeli ki yatılabilir mi yatılamaz mı anlaşılsın..
Sizlerin bu onudaki tavsiyeleri nelerdir? Visko yatak uzun vadede ezilip büzülür mü? Üzerine baskı uyguladığında, atlanıp zıplandığında ( yazdırmayın ulan anladınız neden zıplandığını :D ) ezilir mi? Tercih hangisinden yana olmalı