2010 1,4 TSI Leon Zenon Sorunu.
2010 Model leonumun sislere zenon taktırmak istiyorum.Bu iş kafayı yedirecek bana :mad:
Daha önceden hep gittiğim bu işlerden anlayan elektirikçime gittim sislere zenon taktırmak istediğimi söyledim.Oda bu kasa leonlara canbuslı zenon taktırman lazım dedi.Canbuslı zenon satın aldım.Daha sonra netten biraz araştırdım.Kimi sigorta tablasını kimi silecek motorunu yaktığını okudum.Bir kaç kişide dönüşe duyarlı sis farı olduğu için sıkıntı çıkardığını yazmış.Açıkçası aslı nedir bilmiyorum.Bugun servise gidip dönüşe duyarlı sis farını kapattırdım.Orada ki servis müdürü zenon taktırmayın hemen hemen her gün bir kişi gelip zenondan kaynaklanan sıkıntısını anlatıyor.Kimisi sigorta tablası yakıyor kimisi farklı sorunla karşılaşıyor gibi şeyler söyledi.Seat kullanan arkadaşlarıma soruyorum.Hiç bir sıkıntı olmadan kullandıklarını söylüyorlar.
Ne olursa olsun taktırcam dedim ve elekt.ustaya gittim.Bu seferde ne olsa sevinirsin zenon ampülleri farklı çıktı :rolleyes:
Gelde kanser olma :) Sizce ne yapmalıyım?Yoksa bunların hepsi caymam için bir sebepmi :D
2010-2011 Makyajlı kasada sislerde zenon kullanan var mı aramızda veya bu durumdan sorun yaşayan?