Anneme araba bakıyoruz bu aralar. 2002 den büyük otomatık HB araçların çoğu uygundur. fıyat 15-27 arası tavsiyeleriniz nedir ?
Şuanlık favorıler
Astra
Golf
a3
jazz
Printable View
Anneme araba bakıyoruz bu aralar. 2002 den büyük otomatık HB araçların çoğu uygundur. fıyat 15-27 arası tavsiyeleriniz nedir ?
Şuanlık favorıler
Astra
Golf
a3
jazz
golf 5 in lpg takılan modeli en mantıklısı olur herhalde
edit : jazzın 7airbaglı ve sunrooflu modelide düşünülebilir 7 ileri vites bide benzinde bile çok az yakıyordu
astralarda ıyıdır hocam tavsıy eedderım
içlerinde en üstünü jazz. özellikle a3 ve golf, jazz'ın yanına yaklaşamazlar.
kendi aracım. kesinlikle orijinal, herşeyi ile. sadece düz vites. gerçekten dosta gidecek, kaçmayacak bir araç. benimde eşim kullanıyor.
Citroën C4 1.4 SX 2009 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 83600041
bence bayana gidicek sorunsuz ve en donanımlı araç jazz diye düşünüyorum
teyzemde jazz var jazzı öneririm.
işin içine bayan girdimi erkek zihniyeti ile düşünmiyceksin motoru şu olsun donanımı bu olsun falan diye tamamen hayal kırıklığı yaşarsın bir kadının adına kendin düşünüp kendi zevkin orantısında araba alırsan o araç en fazla bir yıl sonra satılıyor sonra bayanın istediği araç alınıyor defalarca tecrübe ile sabit :)
Bayana alınacak otomatik, sorunsuz, az yakan, kullanımı kolay, ferah, piyasası güzel araç jazz'dır.
bayan kullanacaksa bence jazz tercih etmelisiniz.sorunsuz, diğerlerine göre daha az yakmakta, içi oldukça ferah, görüş açıları, park etmesi falan çok uygun.
birkaç ay kadar jazz kullandım, kesinlikle tavsiye ederim, yakıt konusunda üzmez, içi çok ferahtır, görüş açısı aynaları bir bayan için fazlasıyla açıktır. kullanımı rahattır, bakımı üzmez, cvt olduğundan vites geçişleri konusunda çok başarılıdır. + Honda sorunsuzluğu, (1.4 elite 2002 için yazdıklarım)
birkaç yerde audi tavsiye ettim, adımız audi holiganına çıktı. yoksa benim için: a3>golf>...(himalayalar)...>jazz :)
hesaba katılmayan şeyler var erkeğin gözünden bakmakdan çıkılırsa görülür ancak..
bu araçlar erkek için olsa tabiki audi denirdi sonrasında golf.. ama bayan içinse jazz derim kesinlikle 50 yaşındaki teyzemin ikinci jazzı bir kız arkadaşımdada var jazz..
jazz bayanlar için biçilmiş kaftan en iyi artısı arabanın direksiyonu alırsa burnuda kurtarıyor yani manevra açısı çok iyi aracın burnu yok nerdeyse kadınlar için çok pratik oluyor ayrıca park etmeside çok kolay burnunun olmaması ve geniş ferah iç hacimde bayan için yolda sürüşü çok kolaylaştırıyor.. ayrıca iç tasarımıda ön kokpit tam bayan işi geliyor bana..
yoksa osu var busu var şu motor bu motor bunlar bayanlar için pek bir şey ifade etmiyor arabayı rahat süremedikden sonra araba full dolu olsa ne yazar olmasa ne yazar..
yorumlar için teşekkurler. Bende jazz dıyorum ama dızele falan bakıyolar bazen. 2. el piyasası nasıldır jazz ın kolay satılıyormu ?
bizim teyzenin ilk aracıda 2004 jazz dı peynir ekmek gibi bir piyasası var hemen gitti sahibindene ilanı koydum 4 gün sonra bir doktor arkadaş aldı aracı.. araç az yakıyor ben teknik verilerini bilmiyorum ama geçen 160 tl attım ibre fulle yaklaşdı o teyzemi 1 ay götürüyor işde gerçi kadında fazla yol yapmıyor ama bayana göre iyi..
Yalnız jazzlarda fullünü almaya özen gösterin satarken farkediyor.. ben satılığa koyduğumda gelen tellerde çoğu kişi sunroofu varmı falan diyordu full paket olduğunu teyit etmek için.. direksiyondan vites atma olayı falan var..
jazz iyidir tam bayan hondası
arada ben de oynarım diyorsan yrv turbo, gayet de uygun fiyatlı
2007 C4 HDI MCP, tavsiye ederim.
açıkcası fransız çok dusunmuyoruz. Herkesde jazz ı tavsıye ettıgı ıcın sıcak bakarlarsa adırabilirim. Paket seçeneklerınden hangısı en fulu oluyor jazz ın ?