honda 1.4 is 98 model araç benzin ışığı yanmıyor..
aracın eski sahibi yandığını söylüyor ampülü değiştirdik ama gine yanmıyor :s ne yapmalıyım ne gibi sorun vardır
Printable View
honda 1.4 is 98 model araç benzin ışığı yanmıyor..
aracın eski sahibi yandığını söylüyor ampülü değiştirdik ama gine yanmıyor :s ne yapmalıyım ne gibi sorun vardır
Çoğu Civic'de bilinen bi sorun bilen arkadaşlar yazacaktır.
bende bugüne kadar 1 tane yanan gördüm.çoğunun yanmaz.
ben eski sahibi ile konuştum yandığını söledi
Yandığını sanmıyorum 5 senedir ben 1 kere yandığını görmedim :) Benzin çok azaldığında 2. marşta alır.. Bazen kafasına göre depoyu fuller.. Kafasına göre takılır o..
aynen bak anlamanın en kolay yolu..ilk marşta almıyosa benzin istiyo demektir:)
Duyduğuma göre şamandırayıda değiştirseniz yinede kısa zamanda arızalanıyormuş yani hastalığıymış :) Benim şanşıma aracımın ışığı yanıyor iyi bakmışım demek ki hasta olmamış :)
benim yokuş yukarı çıkarken yanıyor :D
benımkınınde ışığı yanıo :D parkları açık bırakma ama benzın full gosterıyo yanılırsın sonra :)
ne güzel işte benzin ışığı yanmıyosa benzin hiç bitmiyo demektir :D
asıl bomba benimki: depo sol tarafta.bizim evin orası yokuş.arabayı sağa yatık park ettiğimde sabah depo fulleniyor.sola doğru yatık park ettiğimde depo sıfırlanıyor :D şamandıra ters tarafta heralde...
yokuş çıkarken de bitiyor...hiç ışık yok zaten hak getire :D
Bu zamana kadar yanan benzin isigi hic gormedim.gosterge cubugununda hangi kafayi yasadiginida cozebilmis degilim:)
samandradaki civadan kaynaklanan bir sorun ;)
be yanmıyor diye 2 senedir azalmaya yakın atıyodum benzini yolda kalmiim diye
sonra bi hafta sonu arkadaşa bıraktım geldim bi baktım benzin ışığı yanıyor
benim 2 senede yakamadığımı adam 2 günde yaktı helal olsun :D
yazılım la ilgili bir sorun olabilir mi ki acaba ?
samandırada cıva var hyundaınkını al tak yanar:)
Hocam bendede aynı sıkıntı vardı dedım gosterge bozuk :D yenisini aldım yine aynıı megerse kronikmiş :D