-
Adil kullanım saçmalığı
Avea hat kullanıyorum sınırsız internet diye bi paket aldım 2 gb ı geçtim bulunduğum yerde 3G 10 mb ı görüyor ama şimdi 2 gb ı geçtim diye internetim yavaşlatıldı 128 kb a 10.000 den 128 e düştü böyle bi saçmalık olabilir mi şikayet edebileceğimiz bir yer var mı ne yapabiliriz ?
-
vodafone da aynı sinir bozucu
-
şikayet edemezsin o paketi alırken altında küçük yazıyordur bu kotadan sonra hız düşüyor diye. bendede vodafone var sınırsız ama 100mb kotadan sonra yavaşlıyor
-
kota aşımında hız düşüyor alırken bunu kabul etmiş oluyoruz malasef :)
-
TTNET'te aynı şekilde. İnsanları yeni kandırma yöntemi buldular işte...Bu durumu şikayet etmek için müsteri hizmetlerini aradığınızda; sözleşmede bunun yazdığı söyleniyor. Adil kota bulunmayan bir internet istediğinizde ise en az iki katı aylık ücret çıkartıyorlar. Adil olan bizi kandırmak demek ki :)
-
Yaw tamam hızı düşürde 10.000 den 128 e düşmek mantık lı mı ?
-
3mbite düşüyor en son uygulamada TTNET'te.
-
anlamadığım nokta neyi adil kullanıyoruz biten bir su birikintisi mi var petrol rezervi mi yoksa bir lokma ekmeği mi bölüşüyoruz
-
normalde ttnet'te falanda 15 gb'ı geçince yavaşlıyor mutlaka söylenmesede yazıyordur biryerlerde otomatik olarak kabul etmişsinizdir yani :/
-
aynısı bana oldu 16 mbit net aldim takir takir oduyorum sora bitttroentle tanıstım 1 gun sora baktım sayfa acılmıo soradan adıl kotayı cozdum aradım dıorum parası neyse umrumda degıl kotayı ac acamam eee pekı sınırsızı varsa ona gecır sadece 8 mbıt de var dedıler paramla rezıl oldum hızımda dusdu taaa ben onların