Arkadaşlar bayadır Cem Özer ile deneme aklımda vardı. Bu kurban bayramında hem tatil yapalım hem Kayseri nin giderli arabaları meşhur ya denemek istiyorum. Yarın öğlen gibi Kayseri de olucam Cem özer mangalı yak artık ...
Printable View
Arkadaşlar bayadır Cem Özer ile deneme aklımda vardı. Bu kurban bayramında hem tatil yapalım hem Kayseri nin giderli arabaları meşhur ya denemek istiyorum. Yarın öğlen gibi Kayseri de olucam Cem özer mangalı yak artık ...
Kanki mangal felan lafı olmaz biliyorsun :) Denemek isteyen herkesi bekliyoruz. Silahı kılıfından çıkarttım bekliyorum :p
http://a1210.hizliresim.com/12/u/f9g5s.jpg
serdar kim kim gidiyorsunuz dönüşte ankarayada ugra bakalım ekmek çıkar bakarsın :D
beklenen gün geldi desene kardeşim kayseri yolu gözüktü her an her saat gideriz sıkıntı yok bir tlf bakar :D
bayramda tatil ohhh misss gibi :)
TısssssSsssSsSs Hayırlı yolculuklar dikkat et yolda Serdar abi videoları bekliyoz hade bakalım
Gel gel serdar ismail cok gerginlesti deneyen yok :) bosaltmayi dusunuyo hatta bizle denemek icin :))) biraz olsun gider artik bu ona
Hadi hayirli yolculuklar bakalim ...
Biz manueller gayet aksiyonlu mutluyuz :) tabiki buyur misafirimiz ol
Bi arkadas daha vardi hizli cuprasi olan ?
Hızlı araba çok ya o yüzden gidiyoruz Kayseri ye bakalım kaç tane hızlı araba varmış
Cem Özer 1
dönüşte ankara-istanbul da yapın tam olsun..herkeşle deneyin :D
Alper agbi benzin fiyati abardi istanbul ankara biraz zorlar :D kayseriye ne zaman gidiorsun serdar =)
safa38 sarı cupra tanıstık kendisiyle bulutla kayseriye gittigimizde iyi bi arkadasımız onunlada dene serdar ;)