Nişanlı sın okulunun bitmesine 2 sene var 5 buçuk ay yapabilmek için tabi hiç sorunsuz okursan iş hayatında hep ordaburda askerlik yok diye işe almıyorlar ( düzenli bir işe tabi ) bu ikilemde olsanız ne yapardınız....bu (arada yaş 24 )
Printable View
Nişanlı sın okulunun bitmesine 2 sene var 5 buçuk ay yapabilmek için tabi hiç sorunsuz okursan iş hayatında hep ordaburda askerlik yok diye işe almıyorlar ( düzenli bir işe tabi ) bu ikilemde olsanız ne yapardınız....bu (arada yaş 24 )
ben olsam 2 sene sıkardım kaseyi sonrası rahat;)
önce okul bence :)
çalışıyor musun şu anda?
kesinle okulu bitirmelisin.Daha önce iki tercih arasında kalıpta askerliği seçen birisi olarak
Okumazsan askere gittiğinde kafanı çok vurursun taşlara..
şu anda birebir aynı durumdayız.kız arkadaşımla dün konuştuk ve karar verdik...ben okulu bitireceğim 2 seneye...ama kayıpsız!5,5 ay yapıp geleceğim askerliği.benimki beklerim ben seni dedi...bence de sen doğru olanı yap yani okulu bitir sonra düşün evliliği askerliği işi vs...
[QUOTE=burkaykalyon;6341729]şu anda birebir aynı durumdayız.kız arkadaşımla dün konuştuk ve karar verdik...ben okulu bitireceğim 2 seneye...ama kayıpsız!5,5 ay yapıp geleceğim askerliği.benimki beklerim ben seni dedi...bence de sen doğru olanı yap yani okulu bitir sonra düşün evliliği askerliği işi vs...[/QUOtabi
tabi hersey kolay değil işte 2 sene sağda solda sürünüp çalışacağıma 15 ay sonra hem okulumu bitirip hemde askerliğimi bitirip gelmesi de var tabi kafa karıştırıcı seyler gercekten .
ben şuan keşke 2 sene daha okusaydım diyorum 15 ay askerliği seçtim şimdi askerim kaldı 4 ay ama 11 ay nasıl geçti bana sor benim fikrim ne yaparsam yap ama kısa dönem askerlik yap!! 15 ay 15 yıl gibi geldi askerlikte bana
[QUOTE=ZCC;6341768]bak benimde işimde devamlılık yok.şu anda iş yerinde gelebileceğim maksimum konumdayım bi yere geçmek istesem askerlik istiyorlar ama askerlikte 15 ay sıkıntı çekerim...sabırlı olurum 2 sene sıkarım dişimi en azından rahat yaparım askerliğimi...
106GTI a dediğim gibi önce okul
benim gittiğim yolu izle okulu bitir 5 ay yap. macera arama.ayrıca mutluluklar dilerim.
yeni geldim sayılır, 343 kısa döner jandarma er olarak en kralından daha rahattım!
en olmadı aşçı yardımcısıydım, ceza verecekleri zmn asıl aşçıyı alıyolardı iştimaya yardımcısı olarak beni mutfakta bırakıyorlardı!
oku bişekilde 2 sene dediğin nedir?
ya tartışmaya bile gerek yok okul tabiki
15 ay askerlik yapıcağıma 10 sene okurum ki okuyorum yani :D
hiç bir kız arkadaşa göre hayatınızı şekillendirmeyin ' bence ' bu bir .ikincisi kesinlikle okulu bitirin yoksa askerlikte aman diyim dagları taşları bıraktım kendinizi vuracak hale gelirsiniz :) kesinlikle önce okul..
okulunu bitir 5.5 ay yap sonra pisman olmassın