Geçen hafta yiğithan Görmüş hasır masa kavun peynir rakı balık yapmışlar S virajında Bunu yapan arkadaşlar aramızdamı acaba :D Bu haftada yapalım bizde katılmak istiyoruz :D
Printable View
Geçen hafta yiğithan Görmüş hasır masa kavun peynir rakı balık yapmışlar S virajında Bunu yapan arkadaşlar aramızdamı acaba :D Bu haftada yapalım bizde katılmak istiyoruz :D
gözümle şahit oldum eğer bu arkadaşlar aramızdansa harbi helal olsun :D
S virajı , namını koruyor :) her dönem 1 numara , illa rakı mı olcak :D
Rakı yaparsak komedi olur öyle bi masa kuralım :D arkadaki bankta şarap çekmek pek zevkli olmuyo :D
adamların zevkine hayran kaldım :D durup resmini çekicektik de arkadaşım durmadı
valla bu akşam olursa yapalım ben gelmeye çalışırım :D
Bu akşam cumartesi yanlarken kontrolü kaybedip üstümüze çıkabilir biri sakat bigün bugün :D hemde çok kalabalık olur hafta içi sakin bi günde ateş eder :D
Liste
Rakı
Balık
Kavun
Haydari ( yiğitin özel isteği ) :D
Salata
Alkol kullanmayanlara Cola Fanta :hahaha:
rakı içmem de , gelirsem olursa hamallık yapmak için arpa suyu alıp gelirim :D
Tamam Tarihi belirleriz. Alkol şart değil amaç makara :D Cola + mangal da olur :D S virajını hareketlendirelim yok mu Katılmak isteyen :D Tech ailesi olarak haberlere Çıkabilriiz :D
TechTurkey üyeleri Caddebostan S virajında mangal partisi verdi ahahha :D benim uykum gelmiş galiba saçmalamaya basladım :hahaha:
biraz uyusan iyi olucak sanki :D
sucuk mangal kola diyelim herkese acık olsun :D :D daaa s virajı muhabbetini ayıkamadım :D