-
Road Runner Atmosferik 106 gti proje Bursa
-
-
Güzel liste. Maşallah. Özellikle C2VTS kapağını bulmanız iyi olmuş. Ama elinizdeki 12.2 piston o kapak ile kullanınca 12.2 den daha düşük sıkıştırma yapıyor umarım biliyorsunuzdur. Bu arada uzun soluklu şanzıman derken orjinaldan daha uzun ayna mahrutimi mi taktınız. Sanırım kişisel zevk kullanımı için yapıldı araç. Yarış için değil.
-
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n..._8143107_n.jpg
2008 izmir drag birincisi isimsiz saxonun ruhu road runner da canlandı :))
-
17 61 sanirim koydunuz masAllah :)
-
kilitli şanzıman var, daha fazla bilgi vermek istemiyorum şanzıman hakkında
-
Sanırım 307XS C4 Picasso şanzımanı ile BE4'e geçiş yapıp Partner Kilit taktınız. Hayırlı olsun.
-
Dostum öncelikle allah kaza bela vermesin ama bişeyi düzeltmek istiyorum ya sizi kandırmışlar yada yanlış yazmışsın resimdeki kapak c2 vts kapağı felan değil 2000 model üstü olan gti vts kapağı nerden biliyosun dersen kapağın önünde havalandrma valfinin monte edildiği çıkıntılar c2 de yok
c2 vts kapağının havalandırma sistemi farklıdır bu sebepten üstden çekilen fotodaki solda kalan siyah havalandırma hortumunu takıcak yer ne yazıkki yok emme manifold civatalarıda farklıdır son olarak zaten kapağın üzerinde 00 yazıyo buda 2000 yılında üretilmiş demek o yıl benim bil
Diğim c2 vts yok bu sebepten bu kapağın c2 vts olması çok ama çok zor
yanlış anlama eğer bu kapağı c2 vts die satın aldıysan aldığın yerle görüşüp bi miltar paranı geri istesen iyi olur tekrardan allah kaza bela vermesin
-
aracın sanzumanı ne 17 61 nede orjınal hıcbırı degıl çok özel oranlı bır şanzuman gizli =)
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım 307XS C4 Picasso şanzımanı ile BE4'e geçiş yapıp Partner Kilit taktınız. Hayırlı olsun.
yaklaştınız ama oda değil :)
-
yarış aracının üzerindeydi kapak yanlış bilgi almış olabilirim fakat kapak yağlı kadeh değil kuru şimliye çevrilmiştir, ve siboplar 307 sibobudur. c2 vts kapağından fazlasıda var o yüzden
-
Alıntı:
cliver Nickli Üyeden Alıntı
yaklaştınız ama oda değil :)
Daha önce bu sistem komple asus saxo daydı muhtemelen ondan sökülüp buma takılmış hatta başka bi forum sitesinde 6 ileri felan diye sayıklıyanlar wardı yanlış hatırlamıyosam dışı be4 içindede 306 dişlileri ile peugeot sport kilit wardı
-
Alıntı:
boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce bu sistem komple asus saxo daydı muhtemelen ondan sökülüp buma takılmış hatta başka bi forum sitesinde 6 ileri felan diye sayıklıyanlar wardı yanlış hatırlamıyosam dışı be4 içindede 306 dişlileri ile peugeot sport kilit wardı
evet saxo nun motoru restore edılerek bu araca uygulandı daha da güçlendırılerek tabi
-
Hayirli olsun projeniz umarim istediginiz gibi olur filtre sistemini nasil dusunuyorsunuz? Borazanlar disardami olucak?
-
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli olsun projeniz umarim istediginiz gibi olur filtre sistemini nasil dusunuyorsunuz? Borazanlar disardami olucak?
emiş için cem usta bir scoop yaptı aliminyum malzemeden kaputtaki yarıktan emiş yapıyor.
Fırçayı yemeden yazmak istedim. araç saf ethanol ile çalışmaktadır.
-
Project cars bölümünde olduğunuzu unutmadan devam arkadaşlar.
-
araç hakkında yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim...
-
Sesi güzel geliyor
Listede çok iyi Allah yolunuzu açık etsin
Hayırlısı ile gazlayın inşallah
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Sesi güzel geliyor
Listede çok iyi Allah yolunuzu açık etsin
Hayırlısı ile gazlayın inşallah
teşekkürler