600 tl ye 2011 üretimi 0 dunlop almak mı yoksa yine 600 tl ye 2012 üretimi 0 kumho almak mı mantklı olur kararsın kaldım?
Printable View
600 tl ye 2011 üretimi 0 dunlop almak mı yoksa yine 600 tl ye 2012 üretimi 0 kumho almak mı mantklı olur kararsın kaldım?
ikiside değil. ikiside cok ve gereksız para. bıraz forumu arastırırsan 125tl ye lassa ımp.revo lastıklerı cogu ınsan begenıyor.
tabi ebatı 195 50 15 ıse
Bencede 2 sini terci etme illa bu ikisinden biri olacak dersen dunlop kumhodan çok çok daha iyi ben dahi kullanıpta memnun kalan görmedim. İki lastiğide kullandım dunlop daha iyidir kumhoya göre
Kumho ku31 i kendi aracimda kullanmistim 205/50/16 olarak
Kuru zeminde normal tutus gosteriyodu fakat hafif islak yada suyu gorunce tutunmada acayip azalma oluyodu.
Aracim 89 golf mk2 1.6 stok ve karburatorluydu tupte 2. Vitesin yarisina kadar sariyodum islak zeminde. :)
ikisi arasında bi seçim olucaksa kumhonun yüzüne bile bakma ;)
tabikide dunlop !
Dostum ölçüleri belirtirsen daha iyi yardımı oluruz. Dunlop' u bilmem ama Kumho' yu kullanan arkadaşlar ıslakta yol tutuşunun zayıf olduğunu söylemişlerdi. Ben phenoma aldım 205/55/16 ölçülerinde süper bir lastik bu kaliteye göre fiyatı çok ucuz
Ölçüler 195 45 16. Şuan 195 50 15 bridgestone adrenalin re002 kullanıorm ama o ebatlarda çok kaliteli lastik fiyatları uçuk onun için ucuz yollu bişey bakıyorum.
Benim kafamı kurcalayan asıl soru dnloplarn 2011 kumhoların yeni olması yoksa tabikide dunlop 2 senelik lastk özelliğini kaybtmişmidir az da olsa.
Dunlop ve kumho lastiklerin ikisinide kullandım. Marka takıntısı yapmazsak kumho daha başarılı bence ecsta serisi bulabilirsen yağmurlu havalarda tutuşu bence gayet tatminkar. İkinci el ne olduğunu bilmediğin bir lastiğe girmektense git sıfır al kafan rahat olur. Ama biraz daha maddi imkan varsa diğer markalara bakmakta fayda var.
Şu ana kadar 4 farklı araçta Dunlop kullandım-kullanıyorum
daha öncede ilk çıktığında Kumho ku31 de kullandım bi süre
Şu an GTI da Dunlop Sport maxx mevcut abartısız berbat bi lastiktir daha öncede tecrubem vardı bu model ile ki Dunlop ın üst seri performans lastiği olur kendileri.
Diğerleri sp sport-winter falan..
Neyse işin özü kullandığım için söylerim ki bu 2 karşılaştırmada Kumho K31 net biçimde daha iyi olan bi lastiktir ku31 Kumho nun üst seri bi lastiğidir
Lakin bütçe yukarı çıkacaksa tabikide 2 lastik de değil.
Lastik ve motor yağı konusunda çok hassasım ve çok araştırıp en çok parayı bu ikisine harcarım.
Belirttiğin modellerden dunlop kesinlikle daha iyi.Daha iyi derken öyle dağlar kadar fark yok ama daha iyi.
Ben farklı bir öneride bulunmak istiyorum michelin pilot preceda pp2 195-50-15 al derim.
yorum yapan herkese teşekkürler.yorumlar kafamı daha çok karıştırdı :) daha önce 205 40 17 kmho kullandım aslında memnundum fakat ıslakta çok kötüydü.Önümüzde kış o yüzden kumhoda kararsız kaldım dunlop belki daha iyidir diye.
ben ilk michelin sonra uzun sene kumho ku31 kullandım kumho tek kelimeyle fayans gibiydi hiç memnun kalmadım şuan nexen kullanıyorum ıslakda kumho ku31 den kat kat iyi
205/40/17 de kumho ku31 kullandım gayet kuru zemin yol tutuş güzeldi lakin ıslakta hafif kayma yapıyordu..
ku31 bende kullandım rezalet lastik. 1 senede bitti. 40 yanaktı 3 kere balon yaptı. şimdik dunlop runflat kullanıyorum ama bulabilirsem yokohama advan neova ad08 le değişicem :) semi slick tabi yanında kış lastiklerimde var.
kanka ben ps3 almasaydim dunlop aliyodum lm703
Arkadaşlar aynı kararsızlığı şuan bende yaşıyorum oyüzden yeni konu açmadım.195-45-r16 lastik alacağım kumho ku31 ile dunlop lm703 arasında kararsız kaldı aracı çok zorlayan biri değilim araç 1.4 206 ikisininde adet fiyatı 150 lira en önemli isteğim sessiz olması ve kolay balon yapmaması sizce hangisi tercih edilmeli karar vermekte zorlanıyorum.