Merhabalar, iki adet sorum olacak. Birincisi gunmetal renk için kod istiyorum, ikincisi boyayı anadolu yakasında kim hazırlayabilir? Tanıdığınız bildiğiniz biri olupta önerirseniz sevinirim. İyi akşamlar.
Printable View
Merhabalar, iki adet sorum olacak. Birincisi gunmetal renk için kod istiyorum, ikincisi boyayı anadolu yakasında kim hazırlayabilir? Tanıdığınız bildiğiniz biri olupta önerirseniz sevinirim. İyi akşamlar.
ferric grey
boya kodu bmw a80
rengide bu jantlarin rengi :)
http://i38.photobucket.com/albums/e1...UusiBMW198.jpg
Sanayilerde oto boya malzemeleri satan dükkanlardan temin edebilirsiniz...
ne kadar boya istiyorsunuz? yardimci olabilirim
Jantları benimkiler gibimi yapcanız :D
Bir tane sarı z3m toplama konusu vardı. O konuda jantların nasıl gunmetal rengine boyandığı çok güzel anlatılıyordu diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam önce normal gri bir renk atıp daha sonra şeffaf metalik koyu füme ilr boyayınca gunmetal gibi bir renk oluyordu. Araştırısanız bulabilirsiniz.
edit.: linki buldum
http://www.bmwpassion.net/forum/showthread.php?t=13451
burada restorasyon bölümüne girebilirseniz nasıl boyandığını görebilirsiniz.
Standox - Common Web
linke tıkla da kendınde bıraz arastır ıyıce kafan karıssın :D
yarın ara benıı yardımcı oluyum sana cano :D
ya dengesiz bu, ne yapcağı belli olmuyo hiç:D satılık konusuda var, jantları boyicam diyo. bakalım kendi imkanlarımızla boyamaya çalışcaz:D fırın olmayacakta en azından fikir ediniriz.
benim açtığım konulardan bak istersen, arabanın satılık ilanı var incele:D (spor2 paket değil ama)
benim kumarım orda bitti:D
abi arkadaş galiba buldu, bulamadıysa hemen dönüyorum sana:D
git ötede oyna:D
biz istediğimiz tonu yapıp spreye yapabilcek kim vardır?
bostanci sanayiye ustten girdin ilk sola don tac mercedesin sokagina, sol siradan takip et hemen ilk cikmaz sokaga gir, soldaki hirdavatci-boyaci dukkan.. istedigin kodu soyle istersen tupte versin istersen spreye doldursun nasil istersen, 5 liralik 10 liralik vs.. sprey siselerde 12 mi 15mi ne..
ben moonrock yaptirdim gunmetal tonu icin, NH676M kodu.
butun boyalarimi ben orada yaptiririm cok memnunum