Kicker ks 650.2 16 cm kompenant ön ve arka kapılara
kicker 1000.1 anfi
kicker 350.4 anfi
kicker l7 bass
3 faradlık kapositör
ana üniteyi daha belirlemedim
bu şekilde bir set sizce nasıl olabilir yada herhangi bir öneriniz varmı
teşekkürler
Printable View
Kicker ks 650.2 16 cm kompenant ön ve arka kapılara
kicker 1000.1 anfi
kicker 350.4 anfi
kicker l7 bass
3 faradlık kapositör
ana üniteyi daha belirlemedim
bu şekilde bir set sizce nasıl olabilir yada herhangi bir öneriniz varmı
teşekkürler
ana ünite güzel bişey alınırsa zaten 2 çift kompenant alcaksınız guzel bı kabın ıle gayet ıyı olur
2 farad'lık capasitor işini görür.. Anfileri daha ucuz bişey alabilirsin. Eğer yok ben illaki KICKERistiyorum dersen; Subwoofer'ın omajını 4+4 ohm alman gerekiyor;Kicker anfi 1000 W RMS'i 2 ohm'da veriyor. Ana ünitede de güzel bi seçim yaparsan bu sistem seni baya bi tatmin edecektir..
eyw saolun bende bu şekilde istiyorum tatmin edecek bir sistem ana ünitede alpine düşünüyorum l7 ye 1000.1 anfi uymazmi ?
ds 650.2 kullanma l7 nın yanında calamazlar.
ediy ks ymıs o ı nebze calar ama bence kıcker gereksız bı sıstem.
infinity referance öneririm ks zayfı kalır.
bas konusundada litresinde DD2515 l7 den iyi çalar.
peki 4 kapiya kompenant arka pandizotada 4 tane oval haporler koysam teyp anfi koysam nasıl olur?
kicker ks 650.2 16 cm 4 kapıya anfisi olarakda kicker zx 350.4 karar verdim
bass ve ana üniteyi kararlaştıramadım ana ünitede alpine düşünüyorum ama hangi modeli daha iyidir bu sete uygundur bilmiyorum bass da ise ya 38 cm kicker yada l7 düşünüyorum anfisi olarakda kicker zx 1000.1 (l7 kaldırırımı bilmiyorum) sizce nasil bir şey koyabilirim karar verdiklerimin yanina
hoparlör ve amfiler kesin kicker alınacaksa ana üniteyi pioneer tercih etmek daha mantıklı. alpine doğal seslere önem verir bu nedenle kickera biraz ters düşer, pioneerin bas tiz elektronik sesleri çok iyidir
Elimde kicker 350.4zx amfi var uygun fiyata vercem düşünürsen
teşekkür ederim sertaç hepsini sıfır alıcam
cxe bi arkadaşımda l7 ile alpine teyp vardi gayet güzeldi tabi pioneer diorsanız pioneer takarız ama hangi modeli uyum sağlar bu alacağım sete polo 6r teyp yerine uyucak bi model istiyorum ekranlı teyp olabilir pioneerın elimde 2200 usb modeli var pionneerın ama iş görmez sanırım :) birde l7 yi zx 1000.1 kaldırırmı? yoksa 2500.1 modelinimi alayım 2500.1 modelidie baya bi pahali
pioneer 2012 mixtrax ana üniteleri gayet iyi, teknik özellik olarak da çok önde
link:http://www.youtube.com/watch?v=RLHg3fg5hpI
Merhaba;
3 Farad'a gerek yok :)
Ama L7 4+4 ohm düzeninde olması gerekli arkadaşın belirttiği gibi.
Kicker ZX1000.1 (06zx10001) 06ZX1000.1 ZX Series Class D
2ohmda stabil olan bir ürün. Yani 4+4 paralel bağlayıp 2 ohmda sürebilirsin. 2+2 olmasın alacağın.
Ayrıca bence Kicker set alacaksan biraz gereksiz para vermiş olabilirsin. Ayrıca alt yapıyı,yani kablolamayıda iyi yapman gerekli yoksa boşuna o kadar para vermiş olursun
kickerın komponenetleri cidden rezalet rs serisi var en üst serisi onlar iyidir zaten fiyatıda baya yükske onlarında infinty referance 16 cm öneririm kesinlikle pişman etmez
bende L7 vardı, teneke gibi çalıyordu o yüzden pek önermiyorum.
DD 2525 tavsiye ederim.
m acuostic 2000.1 anfi alicam l7 ye 40cm lik l7 4ohm 2ohm mi bilmiom artık
ks 650 de karar verdim kciker 350.4 anfi ile beslicem
pioneer 9400 ana unite alicam
teneke gibi müzik dinlemek istediğim için l7 tercihimdir teşekkürler :)
antalyada rsa yada alanyada şengöze döşetcem tesisatı
bu bir alınganlık mı anlamadım, ama m.acoustic yerinde bir seçim olmuş. DD 2515'te hala ısrar ediyorum ayrıca L7 15" tir 40cm deildir. 4+4 Alırsanız 2ohm sürüp kullanabilirsiniz. Bence midler için Hertz düşünebilirisinz. Ana ünite içinse bütçe varsa p serisi bakın mutlaka.
teşekkürler