bulabilecek birileri var mıdır? aradığım yerler 14 aralıkta gelicek diyorlar ama bulan buluyor... var mı yaralı parmağa işemek isteyen.. para bi yana nano sim bir yana:p
Printable View
bulabilecek birileri var mıdır? aradığım yerler 14 aralıkta gelicek diyorlar ama bulan buluyor... var mı yaralı parmağa işemek isteyen.. para bi yana nano sim bir yana:p
Combo kendin kesebilirsin forumda uygulamalı konulu videosu vardı.
Ankamall turcell de vardı tunay cumartesı gunu aldık :)
Yada istiyorsan buradan alıp getireyim uyar mı Cuma akşamı geliyorum :)
Necatibey de murat ilkumutun karsisindaki turkcell iletisim merkezinde yaptirdim 2 hafta once, 5dk da hallettiler...
Ayfinu verdim, iceri girdi 5dk sonra nano simkart takili aldim, kesti heralde bilemedim, kurcalamadim da ;)
4S de karti bizzat kesip mikro olarak kullandim hic sorun yasamadim, bunda da yasamam insallah ;)
Vaaay aypon 5 haaa:)
Moruk alıp geleyim buradan orada tanımlama yapılamaz mı ?
can'a ısmarlatırız:D
aynen coni vayneen:D
gel başkan..bu koray içmeyi bilmiyor zaten zor topluyorum..yardım edersin:)
hacı kurbanda sattığım davarların parasını yeni aldım..dün gece megashowdaydık...telefonu da aldım..artık karada ölüm yok:D
sen gelene kadar zaten tum turkcellerde olucak bro boşver...sen kendin gel yeter:) çok tatlısın:D:D
Yok Bende bulamadım, kartı kestirdim gitti, şu an sıkıntı yok çalışıyor,
nano geldimi alıcam
Koray abi izmire ne zman geliyosun :)
Koray Ankara'ya geliyorsun görüşemiyoruz. Birde T.T Ankara tayfası ile tanışamadım daha. Bir fırsat yaratın da tanışalım :)