300, ve Watchmen'in yonetmeni Zack Snyder yonetmenligini yapiyor, ve efsane Inception ve Batman Begins, Dark Knight, ve Dark Knight Rises'in yonetmeni olan Christopher Nolan da yapimciligini ustleniyo... Vede soundtrack te Hans Zimmer olunca Nolan'in Batman 3lemesi kadar gercekci, daha inanilabilir ve insana yakin bir Superman filmi bekliyo.. su an tuylerim diken diken oldu izleyince :D icimdeki nerd costu..
Smallville in final husrani ve Superman Returns'un asiri igrenc olmasindan sonra cizgi roman hayrani olarak bu tam istedigim gibi bir film olcak sanirim, Justice League filmi'de yapilacak umarim.. Batman'i Supermani, Wonder Womani gorucez tek filmde..(Avengersin DC versiyonu gibi)
Iron Man 3 bunun yaninda halt yiycek bence, Dark Knight uclemesi Nolan'in cok daha iyiydi Avengers'tan bence en azindan hikaye derinligi vardi... Avenger's tam vur kir parcala yaz filmiyken Dark Knight Rises bir uclemenin sonu, 70'ler de genc olanlarin Star Wars u vardi, bizim jenerasyonunda bu uclemesi var (Star Wars un sonradan cekilen yenileri bir rezalet, Onlarinda episdoe 7, 8 , 9 u cekilecek disney aldiktan sonra)
11-12-2012, 19:35
Thracian
Pek Süperman seven biri değilim, Ama film aşırı kalite kokuyor gibi geldi fragmanda
11-12-2012, 19:43
BarKing
Alıntı:
Thracian Nickli Üyeden Alıntı
Pek Süperman seven biri değilim, Ama film aşırı kalite kokuyor gibi geldi fragmanda
Umarım film 2-3 saat aralığında olur :) sinemada en az 2 kere izlemeyi düşündüğüm bir film.
Bende takipteyim ne zamandır :)
11-12-2012, 19:49
BarKing
Alıntı:
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
Umarım film 2-3 saat aralığında olur :) sinemada en az 2 kere izlemeyi düşündüğüm bir film.
Bende takipteyim ne zamandır :)
Nolan'in Batmani sanki siritir biraz Justice League'de, Joseph Gordon Levitt, olmaz heralde Batman yeni filmde, Bruce Waynesiz batman olmazki... Yanliz Justice Leauge olursa Dark Knight rises tan Bagimsiz olmasi gerekir. yada bi sekil hikayeyi kivirip Wayne'i yapmalari lazim, aslinda Justice League Batman'in kimligini bilmiyodu ilk basta ordanda yirtabilirler.. bakalim, Iron Man 3 cok kofti gozukuyo.
11-12-2012, 19:53
B.Aktepe
Tamam sakin olabilirsin :)
11-12-2012, 21:08
VTec_king
görsel olarak şölen var gibi :)
11-12-2012, 21:52
dj_batukaan
iyimiş......
11-12-2012, 22:01
Emir_b16a
nolan varsa her filmiz izlenir ...
11-12-2012, 22:29
turbo16
artık korkar oldum iyi fragmanlarda
11-12-2012, 22:45
timucintt
ball of steel mübarek....
11-12-2012, 22:52
Ranthor
kendimi bildim bileli hic sevmedim superman'i ...
tayt ustune don giyen, her tarafi muhtesem olan kahraman, hic bana gore degil.
filmine giderim ayri..
11-12-2012, 23:07
tool
Alıntı:
BOSS302 Nickli Üyeden Alıntı
Iron Man 3 bunun yaninda halt yiycek bence, Dark Knight uclemesi Nolan'in cok daha iyiydi Avengers'tan bence en azindan hikaye derinligi vardi... Avenger's tam vur kir parcala yaz filmiyken Dark Knight Rises bir uclemenin sonu, 70'ler de genc olanlarin Star Wars u vardi, bizim jenerasyonunda bu uclemesi var (Star Wars un sonradan cekilen yenileri bir rezalet, Onlarinda episdoe 7, 8 , 9 u cekilecek disney aldiktan sonra)
iron man'in halt yiyeceginden nasil eminsiniz?
saglam villain olmadan bu filmler sadece gorselle yurumez bence
11-12-2012, 23:38
-ER-
Kadro güzelmiş :)
Yapımcımı yönetmenmi kim okuumda hatırlamıyorum 300 ıspartalının adamı müzikler direk etkilenmiş :)
11-12-2012, 23:42
Fazıl T.
güzel bi filme benziyo
11-12-2012, 23:48
1lker
Alıntı:
Ranthor Nickli Üyeden Alıntı
kendimi bildim bileli hic sevmedim superman'i ...
tayt ustune don giyen, her tarafi muhtesem olan kahraman, hic bana gore degil.
filmine giderim ayri..
:icon_tup: Bana spiderman ile batman daha bir halk kahramanı gibi geliyor bu bebe havalı :D
12-12-2012, 00:44
BarKing
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
iron man'in halt yiyeceginden nasil eminsiniz?
saglam villain olmadan bu filmler sadece gorselle yurumez bence
Zod var :), Bitanede gizli aciklanmayan bi villain, 2005teki felaket igrenc filmle alakasi yok... ve umutluyum bu filmden gayet, Iron man 3 fazla karanlik, Nolan gibi yapmaya calismislar, Skyfall bile nolan gibi karanlik bi atmosfer yapmaya calismis Dark Knight gibi, Iron Man in mizahi onemliydi, aslinda trailerdan yargilamamak lazim ama simdi gelde dark knight uclemesini karsilastir iron man ve avengers filmleriyle, Hikaye ve karakter derinligi olarak cok ayri bi kategoride bence, Marvel'in filmleri daha cok "Blockbuster" denen yazin gise rekoru kircak paso gorsel olan filmler, Kotu demiyorum ama bence o derinlik ve hikaye kurgusu yok DKR daki gibi..