tavsıyelerınızı beklıyorum arkadaslar hangı arac alınır...
Printable View
tavsıyelerınızı beklıyorum arkadaslar hangı arac alınır...
tavsiyem ikisinide alma ama crx daha iyidir :)
200vi :)......
crx en azından rover a göre daha kolay satılır.Ama ben rover alırdım şahsen
ıkısıde vardı bende benım tavsıyem ıkı aractanda uzak dur ıllakı bırısını alıcam dıyorsan crx al
şimdi ne olarak istiyorsun o önemli ? Konfor dersen abs si hava yastıgı vs daha konforlu rover.Ama tip dersen CRX'in arka stop'u olamaz.Kullanım zevki dersen yanından geçemez CRX'in... vs vs... CRX'le kolay kolay hiçbir araba kıyaslanmaz.(hoş CRX'e araç demek de pek mantıklı değil..) O bambaşka bir aşk bambaşka bir zevktir.Bence sen rover al çünkü CRX isteyen biri konu açıp rover mı CRX mi diye sormaz.
hernekadar crx sevmesemde crx diyorum :)
bnım aklımdan gecende crx bn sadece karar veremedım ondan boyle bı konu actımm...
CRX diyorum , mod yapmak daha kolay , ileriye dönük tüm işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz ...
Hoş , Yiğit abinin dediği gibi,CRX sorulmaz :)
hiç düşünmeden crx alırdım :)
aynen arkadaslar onerılerınız ıcın tesekkur ederım...
rica ederiz yine bekleriz.
bir crx alıcaksan birtane daha alabilicek kadar gücün olmalı :D
Eğer 200 Si değilde 200 Tİ demiş olsaydın kesinlikle Rover derdim. Alır uzun yıllar binerim diyorsan rover al. Ama erken satarım diyorsan rover sıkıntı :) Crx'in piyasası daha iyi rovera göre ama roverin konfor ve kalitesi de yeter bana göre. Yani sözün özü ben olsam Rover alırdım
neden kardes okadar guce ne gerek var acalımmı bıraz,,,
stock bızıklanmamış bir crx bulsam gene alırım. benim ailem için en uygun araç :)