Merhaba arkadaslar
Saxo vts icin anfisiz alabileceğimiz en guzel ve güçlü hoparlör ne almalıyım
Önler 13
Arkalar 10
Ana ünite alpine 9855r
Printable View
Merhaba arkadaslar
Saxo vts icin anfisiz alabileceğimiz en guzel ve güçlü hoparlör ne almalıyım
Önler 13
Arkalar 10
Ana ünite alpine 9855r
10 cm ocin soundmaguslardan uzak dur. Sierra tavsiyemdir.
13 cm icin kenwood vs alinabilir
pioneer eski pioneer olmadigindan her turlu uzak dur:D
para sorun depilse alpine al takım olsun, uygun fiyatlı dersen jbl kicker ve infinitye bir bak
Peki hangi modelleri olur
Alpine jbl lerde 13 ve 10 icin
amfisiz kullanacağın için hiçbirinden yüksek performns bekleme herhangi bir markanın kaliteli 13 cm alman senin için yeterli olur kapı içlerini tadilat yaptırırım dersen 16 cm takman daha uygun olur tabiiki
modellerini pek hatırlamıyorum ama amfisiz kullanacağın için 40-60 rms arası compenant yada coaxial rahatlıkla iş görür. compenantların rms değeri biraz daha yüksek olduğu için hem kolay kolay patlamaz hemde seste bozulmalar olmaz
Ben önlere jbl component kullanmıştım ama arkalara 10 cm lik hoparlör takmak için tadilat yapman lazımyeri orj 106 gti gibi hazır değil
bnm arka hoparlörler zırıldıyor.onları değiştirmek istiyorum 10cm lik lerden mi almalıyım? aracım 106 gti.
Selamlar. Eğer hala ilgileniyorsanız ben 2 hafta önce 400 TL'ye son derece yeterli bir sistem yaptırdım. Müzisyenim ve benim için yüksek sesten çok (ki gayet de gümbür gümbür dinleme yapabiliyorum) kaliteli duyum önemli. Pioneer'den yola çıktım ve çok memnunum. Hayatım müzik olduğu için duyumuma güveniyorum. Sistemi şu adreste kurduk:
http://atakantuning.sahibinden.com/
Amfi, sub vs yok. Komponentler ve tweeter+mid kolonlar ile gayet başarılı, şıkır şıkır bir ses almak mümkün. Amfisiz olmaz, sub lazım, 500 TL yetersiz gibi işin aslını yansıtmayan cümlelere bence kulağınızı tıkayın. Gidip işi profesyonel yapanlara derdinizi anlatın. Zaten yardımcı olacaklardır. Saygılarımla...
anfisiz gerçek anlamda kaliteli ses almak istiyorsanız impact gns 4020 ve gns 5020 tavsiye ederim. ankarada rahatlıkla bulabileceginiz ürünlerdir. magnat pro 13 kullanabilirsiniz ama cross over üzerinde tadilat yapılması mecburidir ( alternatif olur ama impact kadar asla çalmaz)
9855 ile aktif sürerek ufak bir anfi ile kullanırsanız size çok büyük süprizler yapar;)
onler 13 arka 10cm daha gecen gun taktım döşemeyı sokmek zorundasın cunku malesef 106 gıbı degıl kapagı cıkarma kırılır plastiğe sabit