Merhaba arkadaşlar forumda bu işlerle uğraşanlar vardı diye hatırlıyorum, tavsiye edebileceğiniz sorunsuz firmalar var mıdır ?
Printable View
Merhaba arkadaşlar forumda bu işlerle uğraşanlar vardı diye hatırlıyorum, tavsiye edebileceğiniz sorunsuz firmalar var mıdır ?
2 yıl yaptım bu işi tek sorum var neden bu meslek ?
anlamadım hocam :)
işin en ince noktası bu. ismi cismi belli olmayanlara güvenmeyin, 2 ay sonra kapatıyorlar.
guzel hosting uygun rakamlar ilgililer memnunum
İstanbul hosting kullanıyorum bende uzun süredir, herhangi bir şikayetim olmadı..
ben de bir çok işimde ve kendi sitemizde natro hostingi kullandım. çok memnunum. gerek sorunlara hızlı cevap üretmeleri olsun, gerek ticket çektiğinizde cevap verme süreleri olsun, gerek güvenliği ve fiyatı olsun gayet iyi.
şu anda sadecehosting kullanıyorum ama istanbulu öneririm natro da iyidir kullanmadım ama memnun olan çok insan duydum
Bende kebirhost kullanmaktayım.Daha hiç sorun çıktığını görmedim tavsiye ederim
Barındırdığım sitem: www.omerkaba.com
natroya bakalım bi ozaman 2 yıldır sistemhosttaydım genel olarak iyiydi ama değişiklik iyidir :)
Istedigin ozellikler neler ve hangi siteyi barindiricaksin bilgi verebilirsen yardimci olabilirim.
ben uzun suredir
IHS Telekom - Domain Tescili, Windows Hosting, Linux Hosting, SSL Sertifikası
ile çalışıyorum
günlük mail vs için fiyat performans olarak çok memunum ayrıca teknik destek olarakda ilgililer
natro.com , sorunsuz , paketleride iyi
sadecehosting kullanıyorum, fiyatları biraz pahalı galiba ama memnunum
bende vpn li bir şey düşünüyorum.. ama bu sene olmaz seneye bende bu tip bir konu açabilirim.