gelmeyen gönderi ve parayı geri alma
dealextreme den alışveriş yaptım burdan yaptığım alışverişler kumar gibi bazen geliyor bazen gelmiyor, ptt ile çalıştığı için çok sıkıntı oluyor.
daha önce 15 dolara mini uzaktan kumandalı araba sipariş ettim elektronikler sıkıntı oluyor diye söylentiler vardı ama ürün geldi bana hiç sıkıntı çekmedim, 14 gün içinde elime ulaştı.
fakat son yolladığım gönderi hala ulaşmadı elime 11 dolarlık iphone aparatı sipariş ettim herhangi elektronik hiçbir şeyi yoktu, 15 gün geçti gelmedi
dealextreme'e mail attım ürün gelmedi diye, fotoğrafını çekmişler kolilerken, fotoğrafı gönderilen ürünlerin takip numarası olmuyor diye cevap geldi bana,
bekleyin türkiyeye gönderiler 1 ayı bulabiliyor dedi, bi buçuk ay geçti ne gelen var ne giden, ürün türkiyeye girdi diyorlar bana, fakat bana ulaşmadı, büyük tahminim kargoda kayboldu,
ya da postane görevlilerinden birinin çok hoşuna gitti cebine koydu. sözkonusu PTT olunca insanın aklına türk usulü olabilecek herşey aklına geliyor, bu ürünün takip numarası olmadan ürüne nasıl ulaşabilirim ?
ulaşamazsam paramı nasıl geri alabilirim ? paypaldan bişeyler yapıp gelmeyen ürünün parasını alanları duymuştum, fakat nasıl yapabileceğim hakkında bir bilgim yok daha önce de 20 dolarlık ve 15 dolarlık iki ürün almıştım metal mıknatıs, onlar da ulaşmadı elime muhtemelen metal diye gümrükte sıkıntı oldu.
ben böyle böyle para verip sonuca ulaşamıyorum, parayı bırakmak yerine geri çekmek istiyorum mümkünmüdür ?