Dünkü istanbul park buluşmasında satış yapanlardan amerikan park modülü aldım, montajını yaptık 5 10 dk içinde modül acayip ısındı, elimle 2 3 saniye temas edince yakıyor elimi. sizce normal mi bu ? bir sıkıntı yaşarmıyız? Yakmayalım arabayı :)
Printable View
Dünkü istanbul park buluşmasında satış yapanlardan amerikan park modülü aldım, montajını yaptık 5 10 dk içinde modül acayip ısındı, elimle 2 3 saniye temas edince yakıyor elimi. sizce normal mi bu ? bir sıkıntı yaşarmıyız? Yakmayalım arabayı :)
bir sene kadar kullanmıştım modülün o kadar ısınması normaldir.
berlingo bir sorun yaratmadı fakat tüvtürkte söktürdüler daha da takmadım duruyor öyle.
elinizin yanacağı kadar ısınması pek normal gibi gelmedi bana
Bende modül kullanıyordum deli gibi de ısınıyordu.Korkumdan söküp atmıştım :)
isinma oluyor ama dediğiniz kadar abarti ısınması bana pek normal gelmedi... bende amerikan park modulu kullanıyorum +%20 daha arttırımlı, abarti ısınmıyor...
birde çamurluk sinyallerini bağlamadık daha. sanırım onları da bağlarsak daha da ısınırmış..
Bu arada geçen hafta vizedeydim, amerikan parklar vizeden geçmiyor, bilginize :)
Parkları iptal edip öyle girin. Sonra tekrar bağlatırsınız.
on off anahtarlı olanlardan almak en güzeli :)
aşırı ısınıyorsa sök derim görüntü yapayım derken aracı yakmayasın.
bende bundan korkuyorum. Akşam deniyeceğim 15 20 dk açık bırakıcam bakalım aşırı ısınırsa üstündeki plastik eriyorsa söküp atıcam. ***** uzun yolda 2 3 saat aralıksız açık kalsa arabayı yakarız.. Satan kişiye mesaj attım, sıkıntı olmaz diyor ama gene rahat olamıyorum.
Sök at uğraşma. Çift duylu ampulle yap en temizi..
çift duyla yapınca çamurluk sinyalleri nasıl hallediliyor ?
modül diye alınan şeyin içinde taş direnç var. kısık yansın diye harcadıgı gücü ısı olarak direnç üzerinden atar. Bu yüzden ısınır. Ama aşırı ısınması tehlikelidir. On off anahtarlı ve ayarlı olan modüller var aqustic nickli arkadaşın kendi imal ettiği onlardan satın alabilirsin. Sorunsuzluğunu kendi aracımda da kullandıgımdan garanti edebilirim.
arkadaş görünce buraya yazarsa bi konuşmak isterim, öyle yapıcam olmazsa. zaten kendileride yapısı gereği ısınır dedi ama bu kadar da beklemiyodum. birazdan inicem bakalım 20 25 dk açık bırakıcam sıkıntı olcakmı.