-
clio 2 yardım
arkadslar esım ıcın araba aramaktaym 12 13 lıralık bı arac bakmaktym opel corsa 1.4 comfort ve clıo2 arasnda kaldım ..
suan ıcın ıse 1999 model degısensz parca boyalı 90000k de bı clıo 1.4rta denk geldı kafamada yatıor
yanlız clıo nun bu modellerının lpg ıle uyum problemı falan oldugunu duydum
gerek clıo 2 1.4 ler ıcın konfor masraf hakkında gerk lpg uyum u ıle ılgılı yorumlarınızı beklıorum..
sımdıden tessekrler.
bunlar harıcınde farklı arac tsvseynz varsa yardmnzı beklıorum...
-
rxt bulabilirseniz daha iyi olur :) lpg hakkında bilgim yok ama iyi araçlardır clio lar, hb mi ? :)
-
-
Clıo 2 den kastınız makyajlı kasa 2003 ve sonrası ıse ben ılk kasayı 99 2001 ı tavsıye ederım dolu bır arac denk getırebılır fransız arac sonucta kronık problemı bobın patlatır sunroof arızası sıklıkca yasanır otomatık sanzıman cok denemeyecek kadar problemlı yakıtı uzmez parcası servısı bol ve ucuz lpg ıle uzun sure kullanan musterılerım mevcut
-
yok arac 1999 fransz montaj manuell ........
-
Clio 2 Atiker ile çok iyi. Performansı ve yakıtı iyiydi 2007 modeldi aslında sümbüldü bizimkisi 1.4 gaz açık ve kapalı iken denedim hiç bir fark yoktu
yol tutuşu frenleri berbat performans a göre bir şey yok zaten eşiniz kullanıcakmıs tabi bunlar sembol için geçerli herkes hb ile arasında çok fark var diyordu hb almadıgımıza pişman olmuştum
Masraf konusunda hiç bir fikrim yok 6 ay kullandık bakım bıle yaptırmamıştık sattık zaten Dizellerinin daha seri oldugunu bılıyorum dayımda 2009 kasasından var
-
kız kardeşimde 01 model otm. clio var. lpg li lavato marka. 1500TL -1700TL bigi birşeydi lpg nin fiyatıda.
clio ya gelince , valla benim çok hoşuma gidiyor. 1,4 motor rxt modeli full olan versiyon, seri, öğle plastiklerinden ses falanda gelmiyor, yakıtı ekonomik olduğu için biz artık yakıtını hesaplamıyoruz:)
bakım masraflarıda ucuz, ben 130bim km bakımını yaptırdım . 130 bin km de ne değişmesi gerekiyorsa hepsini değiştirdim 200TL bakım parası verdim.
-
rxt bakarsanız rte ye göre birazcık daha binilebilitesi fazladır :) abs çift airbag sunroof mercekli farlar gibi özellikleri vardır ben şehir içi 29 kuruş yakıorm sakin kullanımda onun için lpg bile düşünmedim...