Orjinal teyp i bozmadan kullanabileceğimiz bir aparat vs var mı?
Printable View
Orjinal teyp i bozmadan kullanabileceğimiz bir aparat vs var mı?
Fikri olan :soru:
öyle bir adapter var, mesela ;
DENSION Gateway Lite 3 Alfa Romeo Giulietta - USB iPod iPhone Adapter GWL3AF8 | eBay
önemli degil, var mi diye sormus sunuz onun icin link verdim.
umarim vardir :)
herhangi bir tesisatçı öne çekebilir aux girişi..
aracın orjinalinde başka versiyonlarında aux girişi varsa onu kullanabilirsin yoksa universal USB Aux in Switch Fit for VW Passat B6 B7 CC 3CD 035 249 A | eBay şu tip bir şeyi aracın önünde müsait bir yere kolçak içi gibi v.b taktırabilirsin.
teybde cikis mevcut ise zaten arac sahibi bile takabilir,zor birsey degil.teybi sökebilmek yeterli.
bu arada her usb girisi ipod-iphone calistirmaz.
benim verdigim linkte ki cihaz da teypde ki aux cikisina baglaniyor ve bununla hepsi calisiyor,
+ fonksiyonel direksiyonlar ile de uyumlu imis..
Sn aktepesound neredesinnnnnnn
giulietta icin arkadan normal giris var ( pinlerin bulundugu ) , araya bir modül takılıyor sd , aux ve usb den müzik dinleye biliyorsunuz markasıda audio systemdı sanırım montajı cok kolay kendim yaptım denedim ama , ses kalitesi cok kötüydü iade ettim :/ teybi sökmek icinde panelin sag alt kösesinde (direksiyonun sol alt kısmında ) panelin icine parmak giricek kadar bir bosluk var ordan parmagınızla kaldırıp bütün paneli alabilirsiniz , teybin etrafındada 4 vida var onları söküp teybi alabilirsiniz ...
teybin arkadan çıkışı varsa sesi kötü vermemesi lazım zira teyp o iş içinde üretilmişdir.. sesi kötü veriyorsa ya aradaki aparat dediğiniz şeyde bir sıkıntı vardır yada çekilen bağlantıda bir sıkıntı eksiklik vardır..