Arkadaşlar son 15 gündür falan chrome baya ağır çalışıyor takılmalar oluyor yeni sekmede açmaya çalıştığım siteler açılmıyor vs. ve pc'yide kastığını düşünüyorum sizde durumlar nasıl böyle bir durum gözlemlediniz mi ?
Printable View
Arkadaşlar son 15 gündür falan chrome baya ağır çalışıyor takılmalar oluyor yeni sekmede açmaya çalıştığım siteler açılmıyor vs. ve pc'yide kastığını düşünüyorum sizde durumlar nasıl böyle bir durum gözlemlediniz mi ?
Ben kaç yıldır kullanıyorum sizin dediğiniz tarz sıkıntı hiç çekmedim.
Ama aklıma şu geldi. Eğer fazla uygulama, uzantı vb. indirdiyseniz belki ondan yapıyor olabilir.
şu anda hiç uygulama ve uzantı yok
cache i temizle, uzun suredir kullaniyorsun cache cok sismistir
chrome açıkken laptopun fanı max. hızda çalışıyo. kapattıgımda gorev yoneticisinde hala calısır vaziyette buluyorum ordan kapatıyorm. tekrar acmak istedigimde 3. tıklamamda acılıyo ve chrome gerektigi gibi kapanmıyo diyo nerdeyse bende de 15 gundur var bu sorun.
Bende hiç sıkıntı yok gayet iyi
Ccleaner ile temizlemeyi denedin mi ? Bilgisayarın veya chrome dosyalarından biri virüs kapmışta olabilir...Olmazsa chrome'yi kaldır baştan kur...Ben chrome kullanırken kaldırıp baştan kuruyordum sorun çözülüyordu...
advanced system care ile sildim baştan kurdum falan yine aynı.
ccleaner ile deniyim bide
denedim ama hala aynı değişen bişey yok.
ie de aynısını yapıyorsa sorun pcdedir.
ie de sorun yok
Firefoxa geç hocam , uğraşma chrome'nin derdi bitmez...
sıcaklık şuan 55-60 derece arası ve sadece chrome açık. fanın altı boş masada falan da degil
benim laptopda da yapıo sinir oldum format atıcam en sonunda o olacak
benim de vardı, güncelleme yaptı 2-3 gündür normal..
cache temizliyorum şimdi de :)
chrome'da bende sürekli takılma problemi yaşıyorum, bellek durduruluyor falan. Yanıt vermiyor diyor 2-3 sn sonra kendine geliyor.
Son güncellemeden sonra yeni sekmelerde açılan sayfanın yerine beyaz sayfa çıkması sizlerde de oluyor mu?