Selam arkadaslar az once yolda kaldim :)) aracin rolantisi 600 devirde kaliyor hic gaz yemiyor stop edip calistrinca duzeliyor 5 saniye sonra tekrar ayni mazot pompa beyni gibi geliyor bana ama emin degilim basina gelen var mi aramizda ?
Printable View
Selam arkadaslar az once yolda kaldim :)) aracin rolantisi 600 devirde kaliyor hic gaz yemiyor stop edip calistrinca duzeliyor 5 saniye sonra tekrar ayni mazot pompa beyni gibi geliyor bana ama emin degilim basina gelen var mi aramizda ?
Anahtari kontaga tak, cevirmeden once gaz frene birlikte bas ve o halde kontagi isiklar yanicak sekilde cevir. Ayagini cekmessen 5 sn sonra ariza isigi yanip sonerek sana ariza kodunu verir. 4 rakam belirticek sekilde sirali yanar. Isik sirayla 10 1 2 10 olarak yanip sonerse p0120 ariza kodu var demektir
O kodu internetten arastirirsan sorunu teshis edebilirsin
Ariza gostermiyor ali baktim :((
Aynen 10 10 sayiyo hep
bana enjektörler işemiyor gibi geldi anıl ama.. kodu almaya çalış yine de derim
Bende ariza olmadigi zaman o isik hic saymaya baslamiyor.
pompa beyni al git arabanın yanına tak calıstır
aynısını yaşadım bizzat rolantide durur ama gaza basınca stop eder:( geçmiş olsun motoru falan yıkkattınız mı? yada sudan şiddetli geçiş yaptınız mı? mazot pompasının beyni aynı duruma düşürür ne yazık ki bir beyin bulabilirseniz deneyin derim.
Sabah calistrdim arabayi hicbir sorun yok suan tech2le okuduk arizalar şöyle p1173 p0105 p0110
Arac isininca dedigim sorun ortaya cikiyor sogukken hicbir sorun yok
p0110 :ıat sensöründe yetersiz(yada fazla) akım var anlamında sanırım
p0105: Barometrik basınç ile uyuşmayan turbo basıncı (bende anlamadım aslında )
p0173: P0170 ve P0173 Nedenleri ve Çözümleri
Netten araştırdıklarım bunlar çıkıyor.
Edit verilmiş zaten :)
Ilgilendiginiz icin hepinize tesekkur ederim yapilabilecek herseyi yaptim duzeltemedik araci opeltech selim ustaya biraktim hafta ici sorun cozulunce sonucu buraya yazarim :)
Arkadaslar sorun motor ust beyinmis tamirini yaptik hicbir sorun kalmadi :))
geçmiş olsun, aman suya dikkat:) ıslatmamak lazım
Islatmamistim ama olacagi varmis oldu :))