-
Araç Seçme Sorunsalı
Merhabalar,
Çoğunuzun bildiği gibi e46 compact aracım yakalaşık 3 ay önce talihsiz bir kaza sonucu perte ayrıldı.
Uzun süredir arayış içindeyim max. 36 bin lira bütçeyle.Mini cooper s e niyetlenmiştim biara fakat yine bmw sevgisi ağır bastı :)
Uzun yıllardır e46 coupe istiyorum bir kaç araba buldum aslında ama,biraz önce ustam aradı bir müşterisi 2003 model beyaz smg şanzuman 325i sini satmak istiyormuş.
Anladığım kadarıyla m paket değil deri kumaş recaro koltuk,elektrikli perde,sunroof falan var.
Şimdi gelelim asıl konuya;
Bu smg şanzumanlar çok başımızı ağrıtır mı?
Manuele çevirme işi ortalama maliyeti ne olur?
2003 model 3-4 parcasi boyalı 160.000 km deki aracın ortalama piyasası ne olur?
Siz olsanız coupe 2000 model bir 320ci mi yoksa 2003 smg bir 325i yi mi seçerdiniz?
Şimdiden teşekkürler,keyifli forumlar...
-
smg sanzıman biraz sıkıntılı diyolar tam bilgim yok ustadlar daha net bişekilde yazar ama e46 dedimmi coupe aklıma geliyo sahsi fikrim bu:icon_tup:
-
-
Alıntı:
matthardy Nickli Üyeden Alıntı
Cidden çok düzgün araç Aren abiylede sürekli iletişim halindeyiz ama yapamadım vazgeçemedim Bmw'den.
O yüzden bu yönde yardımlarınızı bekliyorum.
-
o zaman sana su tavsıyede bulunayım.
ne araba bakıcaksan bak marka model fark etmez kesinlikle manuel ara ;)
-
320ci de çok nadir çıkıyor karşıma manuel genelde tiptronik çıkmış araçlar.. Smg zaten başlı başına bir sorun duyduğum kadarıyla.. İki ucu **lu deynek..
-
http://www.techturkey.com/forum/sohb...5ci-coupe.html
Smgler hakkında pek iyi konuşmamışlar gördüğün gibi. Benim fikrim böyle durumlarda maddi olarak aman aman bir rahatlık yoksa bu tarz arabalara bulasmamak yönünde. Yarın birgun aldığına pişman eder. :)
Bir eski kasa M paket 1 bulamaz misin o fiyatlara?
-
E36 nın temizini bulmak gerçekten çok zor ha tabi birde kasko olayı falan var..
Edit:Uyku sersemi tamamen yanlış anlamışım.
1 serisi düşünmüyorum özellikle coupe arayışındayım.
-
Smg 1 biraz sıkıntılı evet kendi aracımda var baktırıp alınmalı ben şuana kadar 600 tl lik bi parça değiştim onun dışında sıkıntı yaşamadım allaha şükür
-
160.000 kmde
Beyaz
Deri-kumas recaro
Sunroof
Smg
Aracın ortalama piyasası hakkında bilgisi olan var mı?Ustamla görüştüm şimdi sanzumanda 1000 liralik bir masraf oldugunu ve sahibinin bu sekilde 35.000 liraya vereceğini söyledi.Ne dersiniz?
M tamponuydu aynasıydı jantıydı derken 5.000 e yakında öyle yer diye düşünüyorum.
-
Şanzıman kapalı kutu, açınca 1000 denilen masraf 3000'e de çıkabilir. Bence uzak durun.
-
Sensör arızasıymış,gidip bakıcam ondan sonra detaylı yazarım.
-
Smg 1 ariza veriyor diye biliyorum smg 2 sorunsuz
smg 1 e36 da vardi bundaki muhtemelen smg2 sorun olmaz diye dusunuyorum
Bir arkadasimda vardi ayni arabadan turbunu bozulmustu yapildi birdaha sorun cikmadi 200000 km
-
Gittim gördüm araç düşündügüm gibi çıkmadı.Bu hafta bu işi halletmeyi planlıyorum.Aklımdaki bikaç aracı sizinle paylaşıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20166530/detay
Aracın İzmirde olması sıkıntı sadece onun dışında hoşuma gitti.Tabi baktırmak lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20668306/detay
Jantları dışında buda hoşuma gitti iki araç arasında donanım olarak farklar var mesela elektrikli koltuk.
Sizin favorilerinizde yada cevrenizde e46 coupe varsa fiyatları bu civarda olmak şartıyla önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Alıntı:
mrtysn Nickli Üyeden Alıntı
yası km si bence cok mantıklı bi arac diğerlerine göre gaytte diri duruyor. mpaket ve m jantta var alıp masraf yapmassın ve manual en önemlisi. ilanla bi alakam yoktur yanlıs anlasılmasın.
-
-
Bütcemi fazlasıyla aşıyor malesef.
-
2 tane tertemiz manuel 318ci gitti bikac hafta once senin verdigin araclarin fiyatlarinda. Elimdeki paraya 200 binlere merdiven dayamis SMG'li 46 alicagima ben giderim EMG Mini'yi alirim acikcasi.