-
Mühürsüz app hakkında
Bu hafta bir arkadaşım vasıtasıyla app plaka yaptırdık yanlız plakada mühür yok sorun teşkil edermi ben sorduğumda her hangi bir sorun olmaz dendi muayene olsun polis olsun sıkıntı çıkarmı tek mühürmü olması gerekli app plakalarda kafama takıldı bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
-
Harf hatası hala devam ediyor sanırım
-
düzelttim sanırım cep telefonundan yazıp düzelttiğim için öyle oldu şu anda düzeldi sanırım
-
Emniyet mühüru kalkti fakat cemiyet mühüru olmasi gerekiyor plakada...
Gerci farketmiyorda polis ceza yazmaya meyilliyse her halukarda app diye yazar zaten
-
Polisin ceza yazma yetkisi var cevremde cok arkadasima yazdi (muhurlu plakalari gosterdikleri halde) ucuz olsun diye insanlar muhursuz plaka yaptiriyor yedikleri ceza ile astari yuzunu geciyor
-
bazı arkadaşlardan mühürlü app plakayla sorun yaşadıklarını duyduğumuz güzel yurdumuzda mühürsüz plakada çevirmede sıkıntı yaşamamanız büyük şans olur
sadece app değil artık tüm yeni plakalar tek mühürlü
-
Yazmak istedikten sonra her türlü yazıyorlar benim gördüğüm. Mühür var diyosun kameralar plakayı okuyamıyor yasak bu punto diyor yazıyor.
-
polis ceza yazabilir pekii muayeneye gittiğimde bu şekil plaka mühürsüz diye kalırmıyım
-
Muayeneden geçtim, mühürlü olanlar bagajdaydı ama sormadılar
Bi fırsat olsa gidip yaptıracam ama iş yerinden izin alamıyorum:)
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21263745/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21205799/detay
1 senedir samsunda mühürsüz app ile dolaşıyorum hiç sıkıntı yaşamadım .ilanlarda da dikkat ederseniz app ile aynı punto.polisinde dikkatini çekmiyo ama ankara istanbulda punto ufak olduğu için suç sayılıyo.tezatlığa bak.nerden ne koparırız diye düşünen devletin polisi sonuçta buda.napıcağı belli olmaz.
-
Muayeneden mühürsüz geçebiliyormusunuz bu şekilde
-
Muayeden mühürsüz app ile çok arkadaşım geçti ayrıca app plaka ile girersen tüvtürkün vurduğu bandrol plaka üzerinde olacağı için polisler çok fazla irdelemiyorlar.
-
Fransız ya da kesik harfli plakalar ceza yazmak için bulunmaz nimet.
-
Yok benimki gayet standarta yakın polisin aşırı ilgisini çekecek şekilde değil muayenedende geçiyorsak içim rahatladı biraz
-
4 senedir mühürsüz app ile dolaşıyorum , 2 muayneden geçtim , orjinal plakalarım bagajımda duruyor.daha durduran olmadı.Araç corsa c 1.7dti.
-
Bende bundan önce hep mühürsüz plakalarla gezdim bir kere sorun oldu onda da polis abimiz iyi niyet gösterdi. Yeni araca mühürlü yapacam ama eskiki gibi mühürlü ile mühürsüz arasında uçurum yok.
-
-
ankarada yapan biyer buldum telefonda görüştüm mühürü sonradan şöförler odasında bastırabilceğimi söyledi " inanmadım " şöförler odasını aradım söyledim kendileri vermedikleri plakaya mühür basmalarının nekadar mantıklı olabilceğini ve mühürlü mühürsüz her halikarda app plakanın yasak oldugunu çevirmede ceza kesildiğini söyledi..