Çok fazla bu tarz konular açan biri değilim fakat bu olay bayağıdır dikkatimi çekiyordu.
Her gördüğümde sinirlerim tavan yapıyordu bu kadar da olmaz diye. Artık çünkü gerçekten abarttık. Minibüsçü gibi her boşluğa giren önüne kıran bir araba öne geçicem diye türlü maymunluk yapanlara alışmıştık ama bu artık bildiğiniz HAYVANLIK
Gün geçtikce modernleşip medenileşmemiz gerekirken tam tersi geri gidiyoru Türk milleti olarak.
Videoyu koyuyorum yorumu size bırakıyorum. Yer b.çekmece hadımköy tem bağlantı yolu tüyap fuar merkezinin hemen alt tarafı.
Hatta bu videoyu çektiğim sırada , bir nine anne ve küçük kızı o kaldırımda yürüyordu , bi tane opel insignia nerdeyse tepelerine çıkıyordu hepsi neye uğradıklarını şaşırdı, bağırış çağırış şerefsiz bastı gitti..
12-04-2013, 14:34
RaiTheRe
Halk otobüsü bile var aralarında
12-04-2013, 14:34
Low-Rider
pes artık otobüs bile girmiş ne denir ki
12-04-2013, 14:35
teknik
oha münferit tek aracın geçtigini gördümde böylesi seri hayvanlıga ilk defa şahit oldum.
12-04-2013, 14:38
HaKo
arkadaşlar otobüse niye şaşırdınız ben şaşırdım açıkcası :) hayvanın önde gideni onlar zaten bu millet böyle araba kullanmayı onlardan öğrendi..
12-04-2013, 14:41
İbrahim33
Fox tv'ye haber olacak cinsten :)
12-04-2013, 14:42
individual
emniyet yeni bir uygulamaya başlıyacaktı fotograf ve video ile bu tarz olayları yada emniyet şeriti ihlallerini yollayın diye.Bence twitter'da falan bu video atın.Bilgileri olsun en azından.1-2 Hafta sonra haberlerde kaldırımda yürüyen yayaları ezdi diye bir haber çıkmasını engellemiş olursunuz.
12-04-2013, 14:43
Falmor
Bence insanlık ve hayvanlık dışı bir davranış bozukluğu.
12-04-2013, 14:44
HaKo
benim anlamadığım buna resmen göz yumuluyor , çünkü 1 gün 2 gün değil her gun burası iş çıkışında aynı , yaz kış aynı manzara..
12-04-2013, 14:44
ahmetbaha-drs
TV'lere ve Emniyet Trafik Şube'ye yollanmalı bence video,illa ki bir sonuç çıkar.
12-04-2013, 14:45
AEAlmas
Alıntı:
HaKo Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar otobüse niye şaşırdınız ben şaşırdım açıkcası :) hayvanın önde gideni onlar zaten bu millet böyle araba kullanmayı onlardan öğrendi..
:) +1907 her yerde aynımı olur bu kişiler :D
HaKo
Alıntı:
teknik Nickli Üyeden Alıntı
oha münferit tek aracın geçtigini gördümde böylesi seri hayvanlıga ilk defa şahit oldum.
Alıntı:
individual Nickli Üyeden Alıntı
emniyet yeni bir uygulamaya başlıyacaktı fotograf ve video ile bu tarz olayları yada emniyet şeriti ihlallerini yollayın diye.Bence twitter'da falan bu video atın.Bilgileri olsun en azından.1-2 Hafta sonra haberlerde kaldırımda yürüyen yayaları ezdi diye bir haber çıkmasını engellemiş olursunuz.
nerden şikayet ediliyor paylaşırsan seve seve gönderirim. Dün zaten dediğin gibi gözümün önünde kadınları alıyodu bitanesi altına.
GokhanRS
karakter yoksunu bir topluluk yollarda böyle magandalıklara hergün devam edecekler.
aramızdada varsa bu hareketi yapanlar onlarında yüzlerine karşı aynı lafları söylediğimi varsaysınlar.
12-04-2013, 14:47
by.gkn
Bence de videoyu twitterdan ibb trafik kontrol merkezi, ibb beyaz masa ve murat kazanasmaz gibi yerlere ulaştırın. En azından belki olası bir can kaybının önüne bile geçmiş olabilirsiniz. Sosyal medya üzerindeki bildirimleri genellikle dikkate alıyorlar.
12-04-2013, 14:48
mcy
emniyetin ihbar ve şikayet sitesinden resim video gönderebiliyorsunuz. bence hemen gönderin bunu.
Sığırlığın bu kadarı diyecem ama 1 tane değil ki, Allah kurtarsın ne diyim.
12-04-2013, 14:50
mcy
ara yol cep yolu falan kullanıldığını gördüm ama yay kaldırımında nerden baksan 40 50 km ile gidiyor hayvanlar
12-04-2013, 14:54
ErK_aY
insanlar yoldan yuruse daha guvende olurlar
12-04-2013, 14:55
YavuzNaz
Hayvanlığın daniskası hiç hazmedemediğim bir durum bu, Arkadaşlar ben yazdım gönderdim hatta ilgili videonun linkinide ekledim, sizde büyükşehir belediyesi beyaz masaya şikayette bulunun WebForm1