Alperle hic denemediysek 50 defa basmişizdir :) Elimdeki video arşivi Alper sayesinde 10 GB a yükseldi :D E artik bir iki video paylaşmayi hakettim heralde yüksek müsadenizle :)
Specler; Focus ST 2500cc: Filtre egzoz downpipe intercooler yazilim ve ekstra hafifletme sanirim koltuklar bagaj filan sökük, 290whp teker gücü. Sanirim wastegate' te bir sıkıntı varmış araba patirdiyor. Alper bi bitmedi olm şu arizalarin :D Nezaman geçilsen hep ariza :D
RED s2000: 500 lük NOS tüpü, Supercharger, Garett GTX 44556 büyük turbo, intercooler taktik ama yeterince sogutmadi biz de direk klima gaziynan soguttuk iceri giren havayi, büyük ama hafif kasnak, eksantrik, YATAŞ' tan geçen sene aldigim ortopedik yatağimdan söktüğüm yay şapka, PPR Mötörspörtse yaptirdigim kağıt zimpara ile kapak mapak emme gömme buji muji herbişeyi zort zoliş, Kastım Garaja yaptirdiğim özel Group M CAİ (grup çalişmalarina nedense başka bir sempatim var ondan yaptirdim :D Grup olsun üç kuruş fazla olsun :D ), EcuFast Özgünümü zorla tehtid ederek Fılanşprodan avansi +54 derece actik, AFR yi de 8 lere kadar çektirdim ki karisim zengin olsun. Fakirliği sevmiyorum ben :D
masallah abi yine donmussun 11000 11000:Dallah kaza bela gostermesin.
04-05-2013, 13:17
BoraRS
Alıntı:
mtcvtc Nickli Üyeden Alıntı
masallah abi yine donmussun 11000 11000:Dallah kaza bela gostermesin.
Yok onu akşam dönücem :D
Eywallah beyler. Artik draglardan sonra RED i bu haliyle oldugu gibi saticam kismetse. Yavas yavas turboya gecmek istiyorum.
04-05-2013, 13:44
Selcuk_RoL
Massallah abicim
04-05-2013, 14:03
percussionali
Alıntı:
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
RED s2000: 500 lük NOS tüpü, Supercharger, Garett GTX 44556 büyük turbo, intercooler taktik ama yeterince sogutmadi biz de direk klima gaziynan soguttuk iceri giren havayi, büyük ama hafif kasnak, eksantrik, YATAŞ' tan geçen sene aldigim ortopedik yatağimdan söktüğüm yay şapka, PPR Mötörspörtse yaptirdigim kağıt zimpara ile kapak mapak emme gömme buji muji herbişeyi zort zoliş, Kastım Garaja yaptirdiğim özel Group M CAİ (grup çalişmalarina nedense başka bir sempatim var ondan yaptirdim :D Grup olsun üç kuruş fazla olsun :D ), EcuFast Özgünümü zorla tehtid ederek Fılanşprodan avansi +54 derece actik, AFR yi de 8 lere kadar çektirdim ki karisim zengin olsun. Fakirliği sevmiyorum ben :D
sen bu işten anlayan bir abiye benziyon senin spec lerde banada bitane aynı spec araç yapabilirmiyiz acaba:soru:
290 whp şaka ama dimi ? st 290 whp değil yani öyleyse ve 280hplik bi arabaya geçiliyorsam + bir nebze sökükse yakarım o fordu kendi açımdan söylüyorum yani fordun sahibine veya sana bi lafım yok :) yanlış anlamayın
04-05-2013, 14:43
Pugracer
Bora aracın çok daha iyi olmuş. Maşallah. Güle güle kullan diyorum :)
Performans süper. Nazar değmesin.
04-05-2013, 14:44
BoraRS
Alıntı:
VtecDream Nickli Üyeden Alıntı
290 whp şaka ama dimi ? st 290 whp değil yani öyleyse ve 280hplik bi arabaya geçiliyorsam + bir nebze sökükse yakarım o fordu kendi açımdan söylüyorum yani fordun sahibine veya sana bi lafım yok :) yanlış anlamayın
Bak bu tur yorumlari en iyisi sen yapmadan once ya iki kere dusun ya da bir bilene sor. Herseyi beygir gucuyle orantilama. Aktarma agirlik ruzgar direnci vs vs bugun Maminin NG 106 E92 M3 ile neredeyse ayni yuruyor. Simdi 100 bin Euroluk E92 M3 u de mi yakalim? Bu arada hernekadar sokulse de o Focus 1400kg. Yorumlari biraz daha dusunerek yapalim.