-
Fırsat bu fırsat
-
Gerçekten "fırsat" niteliğinde olanları yakalamak lazım :) Araya normal fiyattan çok fazla kampanya kakalıyorlar. :)
-
başından savmak için ellerinden geleni yapıyor çoğu şube
ben martta mı ne aldım temmuza kadar dolu rezervasyonlar demişti bir yer yuh dedim
sonra başka bir şubeden aldım
-
Yuh o da saçmalıkmış eğer 60 70 liraya varsa böyle bişey yaptırmayı düşünebilirimde önceden mekana gidip sormak lazım o zaman
-
ondan ziyade direkt rezervasyonu yaptırcaksın sonra fırsat kodun olduğunu söyleyeceksin
direk şu siteden aldım dersen ton değişiyor ;)
gittiğinde de paketin dışında kalman için şunu da yapalım çok uygun fiyata şunu da yapalım falan demeye başlıyorlar :)
-
-
Bu yıkama işlerinde baştan savma yaptıklarını biliyorum, aldığın yer tanıdıksa sıkıntı olmuyor..
-
sikayetvar.com da bile dile gelmişti fırsat sitesinden aldım kirli şekilde aracımı teslim ettiler diye
-
o fiyata o kadar işlemi baba oğluna yapmaz :)
-
Ben kullandım süreklide alıyorum hiç bir sıkıntı yok zaten amaç burda yaptırdığınız yeri tanıtmaları size beğenmenizi sağlıyolar detaylı bi şekilde yapıyolar ilgileniyolar
-
Normal fiyatına 100-150-TL yazılıyor.Millette harbiden fırsat gibi alıyor.Halbuki yapılan işlem bizim Oto Yıkamalar'da yaptırdığımız 20-TL'ye İç-Dış Yıkama...
Yok Lastik Parlatma,Plastik Aksam Parlatma vs. süslü cümlelerle ilanı dolduruyorlar
-
60-70 liraya yapılan işten pek memnun kalınıcağını sanmıyorum.Yalap salap bi temizliklik ve pasta cila olur
-
Meg ürünlerine ve pad'lere dikkat diyim.Heryer yapmıyordur ama benim bildiğim bu şekilde uygulama yapan 3-4yer var.Meg şişesinin içine basıyorlar dandik pastayı,tarih öncesi çağlardan kalma pad'lede yediriyorlar 2dk sürüyor max 1 paneli yapmaları.Tadaaam bol hologramlı,bol makine izli bir arabanız oluyor :)
http://img.photobucket.com/albums/v4...00504-1227.jpg
http://i1237.photobucket.com/albums/...ri/Grnt039.jpg
Arabaya floresanlar altında bakarsınız mis gibi parlıyor dersiniz,güneşe çıktığı an hologramlar,makine izleri açığa çıkar.
Sebepleri;
Yüksek devirde,yedirmeden,agresif pastayla,hızlı çalışmaları ve finisaj yapmamaları.
Belki bu yer iyi yapıyordur,bilemeyeceğim ancak daha önce böyle fırsat sitelerinden yaptırılan uygulamalardan memnun kalmayan çok kişi oldu.
Hiçbir ticarethaneyi zan altında bırakmak istemem ama önce gidip bi konuşmak,yapılmış arabaları incelemek iyi olacaktır.
-
mekanın sahibini tanıyorum o sokakta büyüdüm işini canla başla yapar bugune kadar nadirdir müşteri şikayeti