-
Asu e36 3.25 cabrİo hellrot
-
maşşallah çok güzel bi araç. ama arka çok basılmış bence. birazdaha yukarıya kaldırılsa daha güzel olacak.. ah birde arkalar 8,5 olaymışş.. Arka tamponun yeter. :) kazasız belasız.
-
Araç hoş güzel, fakat arka çok basık kalmış arkayı sanırım biraz yükseltmek gerek bence :)
-
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah çok güzel bi araç. ama arka çok basılmış bence. birazdaha yukarıya kaldırılsa daha güzel olacak.. ah birde arkalar 8,5 olaymışş.. Arka tamponun yeter. :) kazasız belasız.
Arkanin basikligindan çok önden 2 parmak daha istiyor o zaman daha hoş olucak kanımca bu hafta yaptırmaya calisacam tsk ederim
-
arka tarafın basıklığı süper olmuş bence
benim basıklık kavramımda böyle çamurlukla jant arası sıfır lastik yayanığı olmuycak. :)
araca kocaman maşallah. çok düzgün
ama fotoğraflar eksik kalmış, 5 kasa asudan alıştırmıştın forumu :D
-
Alıntı:
emrexc Nickli Üyeden Alıntı
arka tarafın basıklığı süper olmuş bence
benim basıklık kavramımda böyle çamurlukla jant arası sıfır lastik yayanığı olmuycak. :)
araca kocaman maşallah. çok düzgün
ama fotoğraflar eksik kalmış, 5 kasa asudan alıştırmıştın forumu :D
Hehe çook tskler fotolardaki manken işine gelince evlendim elinizden öper cocugumda oldu ondan artık mümkün değil :)
-
Alıntı:
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı
Hehe çook tekler fotolardaki manken işine gelince evlendim elinizden öper cocugumda oldu ondan artık mümkün değil :)
Dediğin gibi önüde indirince nokta olur. Tekrardan Maşallah :)
konuya girenler artık hüsrana uğrar :D
Rabbim acısını göstermesin,Analı,babalı büyütsün inşallah bu arada :)
-
Maşallah gerçekten çok güzel olmuş. M Double Spoke 2'lerde fena :) Renk zaten tartışılmaz nick'imiz bile hellrot :)
-
hay maşallah TÜTÜTÜTÜÜTTÜ :D bu nedir hocam böyle :) cidden bmw bambaşka bir olay kim derki bu arabanın yaşı +15 :) allah kaza bela dert vermesin :)
-
maşallah kafayı 1cm daha bas tadından yenmez
bırde sol arka stopun ıc kısımı koyu duruyor bıraz
ıcımı kırlı acaba _?
-
Maşallah kardeşim hayırlı olsun alev alev
-
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kafayı 1cm daha bas tadından yenmez
bırde sol arka stopun ıc kısımı koyu duruyor bıraz
ıcımı kırlı acaba _?
Aynn abi kafa 2 parmak daha basacam stoba gelince bnden önceki sahibi arka Sisleri açık unutmuş biraz kararma ve şekil değişme var sifini alırız olmazsa
-
maşallah çok güzel.Allah kaza bela vermesin
-
KARDESIM KAZASIZ BELASIZ .sewıyorum bu işi ısteyerek we kalıtelı yapanları .kocaman masallahhh:)
-
-
maşallah kaderşim haloyuda alıp gellıyurm ben adanaya :D
-
Çok çok iyi maşallah..
Adana'da bu ASU plakalar seri herhalde değil mi ?
-
Alıntı:
fexzi Nickli Üyeden Alıntı
Çok çok iyi maşallah..
seri derken 01ASU01 diye baslar 01ASU99 a kadar gider yani.. umutta bulmustur 2. olarak bos bi ASU plaka takmistir arabasina.. Allah utandirmasin umut valla cok guzel olmus araban yusuf abiye ugra bi ara muayene islerin bitince onu indirmelisin.. birde bence herseyi halletmissin su stoplarida sifirlarsan orj olarak cok guzel olacagi kanaatindeyim
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kaderşim haloyuda alıp gellıyurm ben adanaya :D
Beklerim her zaman abi evin hazir
Alıntı:
fexzi Nickli Üyeden Alıntı
Çok çok iyi maşallah..
Asu lar dolu hep parayla satılıyor suan asu ya 2000tl den açıyorlar ağızlarını asu 05 27 31 96 bende hep
Alıntı:
01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı
seri derken 01ASU01 diye baslar 01ASU99 a kadar gider yani.. umutta bulmustur 2. olarak bos bi ASU plaka takmistir arabasina.. Allah utandirmasin umut valla cok guzel olmus araban yusuf abiye ugra bi ara muayene islerin bitince onu indirmelisin.. birde bence herseyi halletmissin su stoplarida sifirlarsan orj olarak cok guzel olacagi kanaatindeyim
Sagolasinn valla önden 2 parmak daha bassam yeterli gelicek stop kolay alırım sanırım bu hafta. Içi hakkında güzel planlarim var yakinda