Selamlar kangoo 1.5 dci ayni problemi corsadada yasamistim vites pabucu cikti sadece 3 ve 4 geciyor vitesteykrn bile vites kolu sallaniyor ne yapanilirim
Printable View
Selamlar kangoo 1.5 dci ayni problemi corsadada yasamistim vites pabucu cikti sadece 3 ve 4 geciyor vitesteykrn bile vites kolu sallaniyor ne yapanilirim
laa coder hangı arabaya bınsen yolda kalıyor :)
Abi yapma ya maltepede kaldim vallahi
3 e gecır arabay ı dırek mars yap en yakın servıse gıt halletsınler
Corsada takabiliyordum bu aparati kangooda nerede
Takdiri İlahi deniyor buna
Muhtemelen vites kolundan şanzımana giden levye bağlantısı çıkmış
Aracı havaya kaldırırp altına girmek lazım
Birisi içerden vitesi oynatıcak aşşağıdan kontrol edicek
13 lokmalıktı oralar değişmediyse
2 bağlantı yeri var
Birisi levye ortasında
Birisi şanzımana saplanan yerde
aracı durdurun. o şekilde geçiyorsa 1. vitese tak. çalıştır devam et.
Aynı sorunu bizde corsa da yaşamıştık aracın vites kolu dönmüş olmalı,aracı istop edip debrijı pompala 1 2 dakika bekledikte sonra aracı tekrar çalıştır ve vitese tak.
Sorunu çözdüm,
Corsada kaput içinden girip o plastik parçayı takabiliyorduk. Kangooda altına yatmak zorunda kaldım :D ama sorun o kadar ufak değildi vites kutusunun çubuğu ortadan ikiye kırılmıştı Allahtan parça yere düşmedi. Onu bi güzel kaynatıp düzgün bir şekilde bağladım araç boştayken 1. vitesteydi :D Sonradan çaktım :D 1. vites konumuna getirip tekrardan somunları sıktım sorun yok çok şükür :D
geçmiş olsun.
benim de başıma gelmişti vites halatı kopmuştu sadece 3-4-5 e bir de R ye geçiyordu, ben de baktım 3 te balata yakıyor stop ediyor , ben de servise gidebilmek için merterden güngörene geri geri gitmek zorunda kalmıştım :D