Merhaba arkadaslar merak ettıgım bısey bılen varsa bılgılendırır mi ***** turkıyeye kaç adet vtı gırdıgı bılınıyor pekı türkıyeye kac adet guvenlık paket+sunroof lu honda cıvıc hb 1.4 var konu ıle bılgısı olan var mı
Printable View
Merhaba arkadaslar merak ettıgım bısey bılen varsa bılgılendırır mi ***** turkıyeye kaç adet vtı gırdıgı bılınıyor pekı türkıyeye kac adet guvenlık paket+sunroof lu honda cıvıc hb 1.4 var konu ıle bılgısı olan var mı
1247
(10 karakter)
benım bıldıgım turkıyede 18 adet var ama net bılgı degıl tabı bu vtı ların net ama hb 1.4 full net degıl sedan 2 adet var borda ve yeşil
vti 18mi ? :) şakamısın nesin :)
122............................................... .............
sahibinden.com'da 15 tane güv.paket+sunroof olan var bi bunun kadarda satmayan olsa 30 tane eee bide samanlıkta dede'de amcada vs... piyasaya çıkmayan olsa nerden baksan 50 tane falan vardır heralde :) ama net bi bilgi bulamadım...
[QUOTE=VtecDream;6931863]vti 18mi ? :) şakamısın nesin :)[/Qbence
yanlış anlamışsın arkadasım vtı ların sayısı bellı dedım ama guvenlık paket sunroof 1.4 lerin 18 dıye bılıyorum dedım dogrumu dedım
cok araştırdım ama net bır bılgı edınemedım o yuzden konu açayım belkı bırılerı bılgı sahıbıdır
Bir tanesi bende :)
Benim aracimda 2000 model sunrof guvenlik paketli ve manuel idi bu kombinasyonda 13 adet arac satildigini soylemisti honda bayisindeki arkadas.