Ej204 motor kodlu 2008 model 2.0 4eat 150 hp impreza icin yapilabilecek yazilim varmidir ? Ayrica bu araca guvenli olarak guc alabilecegimiz baska yol biliyor musunuz ? Iyi bayramlar
Printable View
Ej204 motor kodlu 2008 model 2.0 4eat 150 hp impreza icin yapilabilecek yazilim varmidir ? Ayrica bu araca guvenli olarak guc alabilecegimiz baska yol biliyor musunuz ? Iyi bayramlar
motoru tanımıyorum ama atmosferik olduğu için yazılımla çok fazla bir değişiklik olmayacaktır diye düşünüyorum
düşük basınçla stok haldeyken turbo uygulamak mantıklı olabilir
Ayni motor 2007 yilina kadar 165 hp olarak uretildi. arastirdigim kadar sadece yazilim farki var ve almanyada remap ile 150 hp makineyi 170 e cikardiklarini soyluyorlar bu yuzden sordum .. atmosferik motora sonradan Turbo olayina girmek bana pek mantikli gelmiyor asiri gucler pesinde degilim sadece 4at nin hantalligini biraz olsun kırmak istiyorum
Ecu hitachi remap yapilamiyor piggyback gerekir , ben 160 ps 2.0r satip gc8 turbo aldim.
Ankara da ısen ben yardımcı olurum ıstersen
daha once yaptık aynı araca ortlama %8-10 guc artısı olur
Ankaraya haftaya gelme durumum var hangi remap yöntemiyle % 10 guc elde edebiliyorsunuz ..
Bende hitachi ecuya müdahele edilemediğini duydum.
Sprintbooster beni mutlu edecek gibi duruyor ..