-
internet sitesi hakkında
arkadaslar bızım ınternet sıtemız var. hatta vardı yıllık doldu yenılenmesı fırmayla tartısıldı duzgun ınt hızmetı veremedıgı ıcın o yuzden sımdı alt verı tabanını alsak bır ınt sıtesı yapan fırmaya gıtsek bunu yayına alın desek ne kadara alırlar pekı ne kadar ucuza yaptırabılırım?
yardımcı olabılırmısınız arkadaslar.
tskler.
-
yokmu yardım edecek kımse arkadaslar....
-
database aldıysanız yaparlar tabi database bozuk değilse
-
Kardeşim web işleriyle ilgileniyor. Detaylarını bana pm atarsanız sorayım kendisine.
-
db aldıysan sıkıntı yok.. aynen atarlar sizde atabilirsiniz php tabanlı ise site php my adminden hostingin paneline girip.
-
kontrol panelıne gıremıyorum sırketten bıktım becereksız bır sırket 10 yıllık arkadasımdı guzel kazık attı bana o yuzden butun ılıskılerım bıttı yuzsuzluk yapıp 800 tl yenıleme parası ıstedıler bıde alt verı tabanlarını alıcam pazartesı calısılmıcak onlarla. sanırım ısım hakkını alıp tekrardan yuklendıgı zaman sorun cozuluyor dımı 20 tl ye bakıyor yanı.
-
domain + biryerden hosting alıcaksınız
-
bana tam olarak ne kadar mal olabılır bır arkadasıma yaptırmayı dusunuyorum.
-
domain bir para değilde hosting alıcağın şirketten tutda alıcağın hosting paketine çeşidine kadar değişir sitenizin trafiği nasıl trafik tüketim değerleriniz nasıl bunları biliyormusunuz..
misal 10 gb trafik li bir php paket yıllık 50/60 tl değişir..
-
domain sifreleri sizdemi?
-
normal maıllerıme gırerken verdıklerı sıfre bende ama maıllerımının yolunu bıle kapatmıslar gıremıyorum allahtan outlook kullanıyorumda ordan maıllerımı gordum.
hostıng trafını bılmıyorumkı ne kadar yaptırdık en basta aklımdan gecmıs ufak bırsey yaptırsam yeter sanırım.
-
bu site ne üzerine ? içeriği nedir. ne amaclar planlıyorsunuz. ona göre hosting seçilir. ona göre de yeniden tasarım yapılır elbet. detaylandırırmısınız. cok daha kolay yardımcı oluruz
-
bızım sıtemız cnc torna imalatı yapıyoruz . ben verı tabanlarını alıp pazartesı gunu tekrardan aktıflemeyı dusunuyorum en ucuz ne kadar aktıflerım dıyerek yanı .