-
34 EB 970 =>07 EMU 66 /// Stock French
-
Alp beyazı 106 bi başka kocaman maşallah
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasz belasız
-
maşallah alp beyazları ayrı güzel
-
hayırlı ugurlu olsun maşallah fotograftakı meguıars urunu ne seffaf bıdonun içinde olan sarı renklı sıvı ?
-
Alıntı:
alppaker Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı ugurlu olsun maşallah fotograftakı meguıars urunu ne seffaf bıdonun içinde olan sarı renklı sıvı ?
cilalı şampuan
Meguiars Ultimate Wash&Wax Boya Koruyucu Şampuan GittiGidiyor'da 92610856
maşallah güzel duruyor 106 beyaz olması ayrı bi güzel :)
-
Alıntı:
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı
Alp beyazı 106 bi başka kocaman maşallah
Teşekkür ederim.
Alıntı:
kagan-07 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı uğurlu olsun kazasz belasız
Eyvallah sağolasın.
Alıntı:
JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı
maşallah alp beyazları ayrı güzel
Teşekkürler.
Alıntı:
alppaker Nickli Üyeden Alıntı
Sağolasın , cilalı şampuan.
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim.
-
-
Hayırlı olsun erayım kazasız belasız inşallah
-
Hayırlı Maşallah kazasız belasız.
-
Alıntı:
güneşbalkan Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun erayım kazasız belasız inşallah
Sağolasın kardeşim sana da hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı Maşallah kazasız belasız.
Eyvallah melihim sağol.
Dip not:aracı ist dan aldım bilenler bilir plakası açık zaten de önden vardı hasarı bizde baktık Doruk opel olarak ekspertiz yaptık.
-
-
Maşallah kardeşim beyaz 106'yı her zaman çok sevmişimdir, kazasız belasız. Arka bagaj kapağına Peugeot ve 106 logolarını yapıştırıp GTI logosunu sökersen daha da güzel olur diye düşünüyorum. :)
-
:rolleyes::rolleyes:
Alıntı:
junior07 Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli olsun eray abi kzsiz belasiz insallah.
Ömercim çok sağol kardeşim hepimize amin.
Alıntı:
Painkiller Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kardeşim beyaz 106'yı her zaman çok sevmişimdir, kazasız belasız. Arka bagaj kapağına Peugeot ve 106 logolarını yapıştırıp GTI logosunu sökersen daha da güzel olur diye düşünüyorum. :)
Erkan abim çok teşekkür ederim sağolasın,stikerları çıkarttık sadece nurnbrung var on/arkada okadar orjınal logoalrı aldım fakat tam yerını bılmedegım ıcın beklemedeyım .
Ön tampon ayarlandı,dodiklere önceden atılan barzo tirfonlar cıkarıldı,cilası kendim yaptım tabii ki,bujıler değişti filtre cai mizi yeniledik geçirgenliği güzel bi yed taktım şimdilik devam :)
zaman bulursam vıdeo koyarım , herkese saygılar sevgiler :)..
lip arıyorum bu arada ya cruze lipi yada 5jo807061 9b9 skoda ön alt lipi diyorum :rolleyes:
-
Araba 2000 2001 yıllarında bizdeydi hayırlı olsun :) Kazadan bahsetmişsinizde kazayı elinin ayarı olmayan aracın sahibi arkadaşım yaptı Balıkesir'de..
-
Alıntı:
Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı
Araba 2000 2001 yıllarında bizdeydi hayırlı olsun :) Kazadan bahsetmişsinizde kazayı elinin ayarı olmayan aracın sahibi arkadaşım yaptı Balıkesir'de..
Doğrudur sağol kardeşim,valla bu güne kadar aldığım sattığım araçaların herşeyini açık açık söyledim yazdım çizdim :icon_tup: bu yüzden hep zarar ettim.Bu aracıda baktık denedik usta kuzenle geldik ekspertizimizi kendimiz yaptık Kuzen kendine aldı bende ondan aldım Doruk Opel olarak.Şase doğrultması ufak var önden kazalıdır.Ama kaza var kaza var işte .Adama dersin şase doğrultma var büyük değil,yinede derler işi bitmiş gitmiş,kaza vardır yavaş çarpar yol tutmaz gezer çıkar. çok şükür dalması çıkması yok gaza çökünce OK gibi maşallah.
-
orjinal laguna lipi verek kardeş :D
-
maşallah kardeşim güle güle binmen dileğiyle :)
-
Sağ marşpiyele bir ayar iyi olur..(Vida olayıda biraz sırıtmış) .İyi günlerde kullanın...