Nüfus cüzdanımı kaybettim, ikametgah Eskisehirde ben Ank. Nüfus cüzdanımı ankaradan cikarttirabilirmiyim bugun acil bir durum oldu Ankarada bu is halledilebilirmi? Hallediliyorsa nereye gitmem gerekiyor? Tesekkurler
Printable View
Nüfus cüzdanımı kaybettim, ikametgah Eskisehirde ben Ank. Nüfus cüzdanımı ankaradan cikarttirabilirmiyim bugun acil bir durum oldu Ankarada bu is halledilebilirmi? Hallediliyorsa nereye gitmem gerekiyor? Tesekkurler
Önce gazeteye kayıp ilanını vermen lazım.
Evet önce karakola gidip kayıp bildiriminde bulunmak gerekiyor
Herkese tesekkurler,ikametgahı ankaraya alıp cikartiyorum insallah tek cikar yol bu gibi kknu kapanabilir
eskidendi onlar. herhangi bir nufus mudurlugune gidiyosun. bi cezası var onu oduyosun ziraate. sonra onlar senden ikametgah ilmuhaberi istiyorlar goturuyosun ve yeni nufus cuzdanını veriyolar. once nufus mudurlugune git onlar yonlendirirler
dostum bende kaybetmsıtım kımlıgımı.. karakola git pazarda cuzdanımı calmıslar içinde 20-30 tl ve kımlıgım wardı de... onlar tutanak tutup nufus a gıdıp cıkartırsın... kaybettım dersen 100 tl ye yakın cezası war...
arkadaşım bi gösteriden sonra kimliğini kaybetmişti 110tl ceza ödeyip tekrar çıkardı
Niye yanlış yönlendiriyorsunuz arkadaşı 100 TL için ? çalındı dese polis ve adliye kaybolmamış bir eşya için 1 sene derdest dosya için uğraşıyor 8 sene daimi aramada bekliyor hemde sizin yönlendirmenizle kaybolmamış bir eşya için.
Karakolda zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız, gidin savcılığa müracaat edin, ifade örneğinizden bir suret alın nüfusa başvurursunuz daha sonra.
Eskidendi diye biliyorum sen zaten yenisini cikarinca eskisi sistemden dusuyor. 2 sene once ben kaybettim karakola gittim artik rapor gecmiyoruz direk nufus mudurlugune gidin dediler. 56 tl gibi bi ucreti vardi.
Ne güzelde söyledin işte çaldırmamış kaybetmiş. Bu ülkede herkes yanlış yapıyor diye o yoldan yürümek bu ülkeyi ilerletmez olduğu yerde saydırır. Bu yönde teşvik etmek yerine daha olumlu şekilde teşvik ederseniz 1-2 olarak az gözükse de başlangıç olarak iyi şeyler getirir.
Annem kaybetti Bakırköy'e bağlıyız muhtardan cüzdan talep formu aldık ve Bakırköy Kaymakamlığı'ndan çıkarttık kimliği yenilemeyi sadece bağlı olunan bölge yapıyormuş 57.5 nakit ceza ödemesi
hızlı davranın.
karaköyde yerdeki kaybolmuş nufus cüzdanına 2 saat sonra şirket kurulduğunu gördüm.
acele davranın , sallamayın bugun yarın yaparım diye