arkadaşlar marmarayı tercih eden varmı internette çok spekülasyon var güzergahıma uygun kullanan oldumu?
Printable View
arkadaşlar marmarayı tercih eden varmı internette çok spekülasyon var güzergahıma uygun kullanan oldumu?
bugün teğet geçtim son anda kadıköyden vapurla gitmeye karar verdim bir sürede böyle devam edicem. iyiki öyle yapmısım dedim
haberlerde bugun yaşanan sıkıntılar var okursanz görüceksniz.
bence bir süre kullanmamak lazım en azından oturana kadar sonrasında güzel icaat oldugunu düşünüyorum.
Pazar günü deniyim diyorum ama 2 gündür seferler aksıyor. Biraz daha zamanı var sanki denemek için..
Elektrikler kesilmis, merdivenler bozulmus ve sirkeci duraginin kapilari bozuldugu icin uskudarda indirmisler milleti.
Bi şehir efsanesi dolaşıyor. Gerçekliği varmıdır ?
Tüpün tek parça yekpare olması gerekirken 8 parça filan yapılmış...
Gerçi Japonlar var işin içinde ama ???
Bunlar hep ariza lobisinin isleri.
Bizim ınsanımız yenı dıye ınmeden bır uskudar bır sırkecı yaparsa boyle olur..
Hükümet ile problemler olduğu için bu tarz asparagas haber cıkmasi normal ama bu denli büyümesi acıkcası insani korkutuyor ben binmem şuan melesa.
Gerçii sen daha iyi bilirsin abi ama sanmiyorum elektrik kesintisini bi şekilde anlarim ama diğer söylenenler.
Herhangi bir çatlakta tamamen inflak edebilir içeriye alinan suyu dişari basicak kadar yeterli pompa yokmuşşşş :soru:
15 gün binilmez, paralı olsun belki birşeye benzer
Bakan demıs, arıza marıza yok kardesım..
10 dk sonra; trafoda arıza var :D sehır elektırıgı arızalı demıs :D
bu bakanların sacma yorumları benı kopartıyo :))
günay cesaretin doruklarındalar bence :)
bana kalırsa erken acılmıs bir proje sırf şu tarih denildiğinden ötürü acıldıgını düsünüyorm keşke bu kadar sene beklenildi bir kaç ay daha deneme v.s. yapılsaydı.
sabah sirkeci istasyonu kapalıydı insanlar perisan olmuştu, ayrılıkcesmeden binenler mecburen yenikapıda indiler ordan sirkeciye geçmek sıkıntı olmuş.
kartal metrosundada son 3-4 gündür bi yogunluk seferlerde sarkma vardı ve bugunde 2 durakda kapatılmıstı .
ve haberde izlediğim marmararayın kalkmasını 15 dk falan beklemsler bu sürede cok fazla .
bunlar ilerde giderilir illaki ama şuan için riskli işe gidip gelen adam bence binmesin sabah herkes isyan ediyordu geç kaldık diyerekden.
bide insanları yürüterek tüpden sirkeciye götürmsler haberi vardı doğruysa cok trajikomik olmus.
Acele etmemek gerekli alel acele yaptılar aksaklıklar mutlaka olacaktır.O yüzden biraz daha beklemenizde fayda var kullanmak için
Gazetecilere Marmaray yasağı - Hürriyet GÜNDEM
Zaten artık bir sorun varsa da ne olduğunu bilemeyeceğiz...
Elektrikler kesildi ve insanlar raylar üzerinden yürüyerek diğer yakaya geçti.. Fotoğraflar mevcut internette, bulursun biraz araştırsan. Hatt cnn türk canlı yayınında sefer iptal( ya iptaldi ya erteleme, emin olamadım şimdi ) anonsu yapıldı.
Akabinde bir kez daha bozuldu sanırım, ulaştırma bakanının "ilk defa trene binenler acil durum düşmesine bastı ondan bozuldu" dediği söyleniyor, henüz kulağımla duymadım bu açıklamayı. Araştırıp doğruluğundan / yanlışlığından emin olucam... Bir diğer açıklama da 1 milyon kapasitesi olan hat için "vatandaşlar çok geliş gidiş yapıyor ondan bozuldu" şeklinde. Bunun da araştırmasını henüz yapmadım..
Şu anda da gazetecilerin marmaraya girmesi yasaklandı..
yuruyerek bogazi gecmek paha bicilemez :D
Arkadaşlar Meslegim cevre mühendisliği ve Marmaray projesi kapsamında çalışıyorum
Güven olarak bir sıkıntısı yoktur çünkü en uc noktaya kadar planlanmış bir projedir.
Sadece projenin 29 ekimde açılması istendiği için tamamen tüm testler yapılmadan aksaklıklar giderilmeden açıldı en kısa zamanda tüm sorunlar giderilip sorunsuz kullanabilirsiniz.