Meraba , konu ile ilgili arastirma yaptim ancak her cesit yag tavsiye ediliyor Ankara'da yasiyorum ***** kis ayina yaklasiyoruz , ozellikle 200sx icin performanstan ziyade motorumu korumasi acisindan tavsiye edilen bir yag varmi ?
Printable View
Meraba , konu ile ilgili arastirma yaptim ancak her cesit yag tavsiye ediliyor Ankara'da yasiyorum ***** kis ayina yaklasiyoruz , ozellikle 200sx icin performanstan ziyade motorumu korumasi acisindan tavsiye edilen bir yag varmi ?
mobil1 10/60 tavsiye ederim
motul Kullan kardeşim hiç sıkıntı çekmezzsin 15-50 yada 20-60
Ben motul 15-50 kullanıyorum (SR20) gayet iyi.
Az bir yag yakma problemi gozlemledim yinede yag secenekleri ayni mi olmali :)
Motul yaglari nereden temin edebiliriz peki sagda solda goremedim :)
Motul az tuzludur ama candır illaki kullanilmali bence.az yag yakiyorsa 2060 biraz kalındir daha iyi olabilir.
5-30 falan koyim deme mobilin sitesindeki tavsiyeye de bakma motul bulamadiysan 10-60 koy mobil1
Motul istiyorsan jdm worksle iletişime geç Mustafalar satiyo motul
Tesekkur ederim tavsiyenizi dinliycem zaten mobil ve motul yandasiyim ancak aklimda motul basta .. Hic olmadi mobil 10 60 koyucam .
JDM Works 'e mail attim ancak cevap gelmedi daha
jdm works Mustafa 0532 636 65 doksanüç neyse ihtiyacın ara direk gerekli bilgiyi verirler
eger istersen yarın bizim dükkanı ara erdem sana yardımcı olur motul konusunda 15 50 ideal seniniçin
mobili kesinlikle tavsiye etmiyorum ben
0212 3280042
mustafayıda ara birilerini ara mobil koymada: ) napıosan yap hehe
Numaralari kayit ettim yarin ulasicak herkese tavsiyeleri yardimlari icin tesekkur ederim motul 15w50 ile baslamayi dusunuyorum :)
özgün
20-60 çok kalın değilmi ?
tarihi yarış arabaları için geliştirdik diyor sitesinde
yani ben şunu anlıyorum, 1960 model zamanının güçlü arabaları falan filan