2013 model 2 aylık honda civic dizel sahibiyim. Aracımı ufaktanda olsa düşürmeyi düşünüyorum fakat bu düşürme işlemi garantiyi bozar mı ?
Printable View
2013 model 2 aylık honda civic dizel sahibiyim. Aracımı ufaktanda olsa düşürmeyi düşünüyorum fakat bu düşürme işlemi garantiyi bozar mı ?
Başlığı okuyunca sıfır araç siparişi sonrası tırdan düşmüş bir araç resmi göreceğimi düşündüm ama Türkçe'nin azizliği tabi :D
Garantiyle alakası yok yayların,,, zaten amortisörler garanti kapsamına girmiyor bildiğim kadarı ile.
Ben megane'a 6.km de jant , 8.km de yay ,2800 km de coilover takmıştım sıkıntı olmamıştı :)
sıkıntı olmaz amortisorle ilgili sorun yaşarsan yayları söker öyle gidersin ki çok küçük bir ihtimal
Aracıma göre bir coilover bulamıyorum maalesef :( :D
yaylarını al eysada taktır garantiden cıkarmazlar :)
la bende biyerden düştü zannettim aracı....
servise taktırırsan garanti dışı bırakmazlar, dışarda takarsan servisle arandaki samimiyete kalmış
peki aracıma göre yay bulabilir miyim. orjinal amasörlere coilover yapılıyormuş. Sağlıklı olur mu ?
Bence coil e girme bende 2013 skoda fabia vRS aldim sifir valla dusurdum arabayi tein 5cm + koni amortisor koydum dogus servisinin eski ustasi tanidigim biri actim sordum yaylari garantiden cikmaz desi servise girdim ciktim 15k bakimina hic bisey olmadi ama coil e bence girme sifir arabaya yazik cok dusurursen kulelere zarar verirsin