Samsung Galaxy S4 KNOX zıkkımı acil yardım
Arkadaşlar küfür etmek terbiyemi bozmak istemiyorum ama bu Kodumun KNOX' unu nasıl kaldırıcaz?
KNOX Nedir?
Bu kodumun KNOX' u, Samsung firması tarafından Android işletim sistemlerini daha güvenli hale getirmek için kıçlarından uydurdukları birtakım anlamsız ve gereksiz güvenlik politikalarını küçük bir uygulamanın içine sokaraktan Samsung kullanıcılarına en son Android 4.3 güncellemesi ile zoraki çaktıkları bir güvenlik yazılımı.
Geçen hafta telefonumu güncelleyince malesef bu KNOX zıkkımını bana da çaktı sevgili Samsung. O gün bu gündür ne Watsup' ta resim alıp gönderebiliyorum, ne Facebooktan resim indirebiliyorum, telefonumu wireless access point yapıp iş laptopumdan bağlanarak işlerimi ofis dışında heryerde halledebilirken şimdi bu kodumun KNOX' u sayesinde onuda yapamaz hale geldim.
Ulan Dear Mr. Samsung Family, ben sosyal medyayı senin bu salak yazılımın yüzünden kullanamıyosam ne diye gittim dünya para verip daha çıkar çıkmaz senin smart phone' nunu aldım. Gider kendime eski bi Nokia alırdım. Ayrıca sen kimsin ki kafana göre iş yapıp benim sosyal hayatımı kısıtlıyosun. Burası küfür için en ideal kısım ama etmicem.
Peki bu KNOX' un en eğlenceli kısmı nedir?
Bu kodumun güvenlik yazılımının en eğlenceli kısmı da zaten beni bukadar sinirlendiren kısımdır. Malesef ne kaldırabiliyosunuz, ne silebiliyosunuz, ne deaktive edebiliyosunuz hiçbi halt yiyemiyosunuz. Android 4.3 ile birlikte size bi çakıyolar pir çakıyolar. Çocuğunuz oluyo.
Sırf bu zıkkımdan kurtulabilmek için sıfır gibi telefonu satıcam. Var mıdır yardımcı olabilecek bir Müslüman? Dua ederim, tost ayran ısmarlarım.
Argo için de özür. Ama fena daraldım sinirden.