Sem Tuning Ayıbı ve Terbiyesizliği
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. sem tuning den Renault Flash S aracıma spor helezon sipariş verdim. Ve kendilerine alt tabla geniş üst tabla 2 cm daha dar diye tarif ettim. Kendileri bana bunu görmeyle anlayamayız biz gönderelim uymazsa geri gönderirsiniz dedi bende tamam dedim. yaylar geldi ve araca uymadı alt tabla 15 cm üst tabla 15 cm. 12.12.2013 tarihinde geri göndermek için telefon açtım ve patron (muş ) ismi mustafa yla görüştüm. Telefon yarıda kesildi sonra dükkan telefonlarını aradım ve şirinevler şbsindeki murat la görüştüm. Kendisi benim adresime gönder dedi ve durumu hallettik. Sonrasında mustafa tekrar aradı beni ve kusura bakma telefon kapandı dedi neydi durum dedi. Bende yayların uymadığını anlatmaya başladım ve lafı ağzımda koyarak - senin ustanda iş yok ustanı değiştir demeye başladı. Bende durumu izah etmeye çalıştım alt tabla ile üst tabla arasında 2-3 cm fark var demek isterken kendisi benim işim var yoğunum uğraşamam seninle gibi başından savma bir cümle kullandı. Bende sizin işiniz bu mu dedim böyle iş mi olur dedim ve mustafa bana ağır küfürler etmeye başladı bende telefonu hemen kapattım. Bu rezilliği facede anlattım daha kısa ve öz olarak ama hemen yorumlarımı sildiler ve yoruma engellediler beni. Sizden ricam paylaşacağım resmi yayarsak herkes kimden alış-veriş yapacağını bilsin. Bu kepazeliği diğer satış sitelerindede yapmışlar olumsuz yorumların hepsine ters cvplar vererek müşteriyi aşağılamışlar.
http://imageshack.us/a/img15/9331/fafq.png