izlediğim en güzel videolardan biriydi doğrusu.
Nurburgring Nordschleife, Honda CRX and an angry driver - 8:32 - - YouTube
izlediğim en güzel videolardan biriydi doğrusu.
Nurburgring Nordschleife, Honda CRX and an angry driver - 8:32 - - YouTube
Güzel gitmiş gerçekten sonu hayal kırıklığı dolu ama :)
2 veya 3 kez izledim, eleman eklediğinden beri :D
Her seferinde Focus la başlayan el kol hareketlerine motorcularda bende katılarak aynı zamanda gülüyorum :)
İtalyan sanırım emmi. :D Pek fazla söz beepten dolayı duyumadım ama el kol hareketleri, hızlı konuşması ve bol küfür içermesi bu düşünceye itti beni :D
Adam haklı beyler dağılın :D :D
sanki cinsel sorunları varda evden kavga edip piste gelmiş gibi.Sonuda böyle olmasa iyiydi :)
Adamla aynı piste çıkmak istemezdim adam ağır kasap direk dalıyo bulduğu yere utanmasa motorcuları sağ çektirip dövecekmiş :D
adam belliki süre kasıyordu taki o motorculara denk gelene kadar kim olsa onun yerinde aynı tepkiyi verirdi
Lastik isitmadan sure kasmak olmaz.
Trafik istemiyorsa Official Track Day'e katilicak. Orada hem az arac var hemde herkes hizli...
virajlarda kopartıp toplamak crxle ?
direksiyonu iyimişş :D :D :Ddjshfhdsafhdsjfdsfjds
pisti fena ezberlemiş nerde nasıl gidilir çok iyi biliyor
The Stig's Chinese Cousin - Top Gear - Series 18 Episode 2 - BBC Two - YouTube
Aklıma bu geldi The Stig's Chinese Cousin :D
Crx'çi deli gibi sürmüş helal olsun :D
adam iyi gazlıyo da motorcular çekilmiyor:D
Motorculara yakın gıtmemek lazım... Aslında motor seası ıle otomobıl seansı ayrı olması lazım...
CRX hakkında bilgim yok ama virajlar da harika bir araç olduğu kesin. Büyük ihtimal hazırlanmış bir CRX. Adam aracı çok iyi biliyor belli ki çok süre kasmış pistte, pisti de iyi biliyor. Şimdi arkadaş arkada ki hızlı ise yol vereceksin demiş ancak motorlar düzlükte çok hızlı viraj da haliyle daha yavaş bunun bir çözümü yok gibi. :D Ne olursa olsun biraz sinirin belki de bir faciaya yol açması içten bile değil. Dikkatli olmak gerek. :)
Bu kadar gerginliğe ne gerek var. Bi ara motorcuları ezecek sandım :D