- Aracın arka tarafı çok boş kaldı bende böyle birşey düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim çift çıkış ve difizür :)
mat koyu gri mi yoksa piano black mı olmalı arka taraf :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/163/gj8m.jpg
Printable View
- Aracın arka tarafı çok boş kaldı bende böyle birşey düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim çift çıkış ve difizür :)
mat koyu gri mi yoksa piano black mı olmalı arka taraf :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/163/gj8m.jpg
hoş olabilir.
Guzel durur :)
hoş durur bencede,ancak cıkışlar orjınal olursa hos durur dıyorum ben..zira bir tanesi kurumlu bir tanesi ayna gibi durunca,yada soguk havada tekınden buhar cıkıp otekı mazlum kalıyosa hiç hoş durmaz :) difide piano yapardım ben olaydım :)
böylede çok güzel durur .. şahsi fikrim piyano black tek çıkışlı soldan difüzör :) onun harici basıklığı kozmetiği vs çok iyi
tek çıkış + parlak sıyah dıfuzor, sade ve hoş olur.. :)
güzel geldi gözüme, sade bişey olduğunda sıkılmazsın da ;)
Bence mat daha iyi durur ama ikisininde fonksiyonu olmasi gerek
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar :) ikiside aktif olacak :) ortalama ne kadar maliyet çıkar fikri olan varmı :)
- yokmu başka yorumu olan günceli :)
bende piano black tek çıkış daha güzel olur diyenlerdenim :)
çift çıkış bence daha hoş olur
bncede daha hos durur dıye dusunuyorum
custom difüzör yapan bir yer varmı.
Herkes demiş ama güzel durur bencede. Tabi difuzör piano black olursa daha iyi olur.
çift çıkış piano black dif güzel olacaktır..
Çift çıkış iyi ama tek egsozdan çift çıkış + Mat gri düffüzör kesinlikle şahane durur..
tek çıkış olması lazım kesınlıkle. cift cıkıs komık duruyor c2de.
renk olarakta piano black veya füme dıyorum, sımdıden hayırlı olsun :)
kaliteli bi uç 50 60 lira civarıdır 100 lira de 100 150 de işçilik yazarlar ki 2 sinden aynı anda çıkması için ortadan eşit boyda eşit çapta boru çekmesi lazım ama yer yoksa çok zor yada kısa olan boru ince olcak uzun olan 2 tık kalın hiç girme tek yap kanka daha temiz olur