2012 1.0 modelini kullandım kısa bir süre,hızlanması müthiş ama ufak olmasından kaynaklanan,aracın manevra yaptıgında savrulmaması için odunlaştırılan direksiyon adamı gerçekten yoruyor artık şehiriçi trafiğinde,hele yorgun ve sinirliyseniz olay gerçekten sinir bozucu bir hal alıyor.Kronik sorunları ve yedek parça fiyatları hakkında bir fikrim yok,ama orjinal parçalarının alternatifi olacağını pek sanmıyorum,yine yetkili servis yolu gözükür heralde herhangi bir problemde.Bunlar haricinde aracı uzun yolda, sol şeridin sağından sürüyordum.Yüksek süratte otobüs veya kamyonların yanından geçerken rüzgar sizi itebiliyor.Yakıt tüketimi sakin kullanımda uygun ama sıkıştırınca tabiki kaldırmıyor.Bunlar haricinde vites geçişleri hiç hoşuma gitmemişti,resmen namaz kılıyodum.Hele dipgazda..aman allahım..
Connecting site...
Linkteki aracın sahibi komşum,5.fotoğrafta eski aracımda çıkmış zaten görüntüde şimdi farkettim :D
Galerici ama katakullisi yok,tam bir smart hastası,belki 20. smartı..Aracı test ettim,gayet güzel keyifli,düşünülür..