-
2014 Audi S1 & S1 Sportback
-
araç detayları pek hoş olmuş ancak 1.6 ve benzer güçlerde olaydı tadından yenmezdi. bizim ülkemizde pek bir esprisi olmaz bunun..
-
Sari renk can alici duruyor
-
Tamam.. Çok iyi.. -de fiyatı görünce insanın aklında özelliği kalıyor, ne çekiciği..
-
Koltuk arkalari cok iyi olmus.
-
350HP'lerd ne olur bu araba ölümcül olur :)
-
stopların altınının siyah olması gözüme hoş gelmedi
-
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
katılıyorum :icon_tup: arkadan itici durmasına sebep olmuş bence
-
Aracı değerlendirirken ülkemiz vergilendirme sistemini katmadan değerlendirmeli ; Ülkemizde alınabilirliğini konuşurken bunu söylemeli diye düşünüyorum.
Bulunduğu sınıfta quattro olması , manuel alınabilmesi , 2.0 tfsi ünite ile gelişi MUHTEŞEM ötesi + lardır bence. - si ülkemizde fiyatının vergi yüzünden uçuk bir rakam olacak olması olabilir. Ama aracın güzelliğini örtemez diye düşünüyorum :)
-
tehklikenin farkında mısınız ? :)
-
polo r a kardeş yapmışlar.Tabiki bu abisi olmuş
-
Bir iki oynamayla tadindan yenmez. Cok eglenceli bi arac olacak gibi duruyor. :)
-
A1 zaten çok iyi ve güzel bir araba bu da son nokta olmuş ama TR şartlarında bir elin parmağını geçmez satışa çıkarsa.
-
türkiye şartları zaten ayrı mesele ama bu araç bambaşka bir şey.
3071 ile kendi çapında MonsterTruck olur..
-
Tam fantezi kafasında yapılmış ama vergi diliminden bizde satılması bir hayli güç :)
-
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
aynen katılıyorum :)
-
1.4 180bg varken.hem o vergiyi vericem hemde 235hp alıcam saçmalık bence.en az 260 hp lerde olmalıydı.
-
Alıntı:
328ia Nickli Üyeden Alıntı
1.4 180bg varken.hem o vergiyi vericem hemde 235hp alıcam saçmalık bence.en az 260 hp lerde olmalıydı.
Doğru insanın aklına hemen chip filtre egzoz downpipe yapar 220-230 lerde gezerim gerek yok o kadar paraya diyor da aracın donanımı görselliği pek bir güzel.
Belki bundaki opsiyonlar sonradan da takılabilir 1.4 e
-
1.4 te limit belli ama bu arabada limitte belli :)